0 oy
79 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Merhabalar 9 gün olacak doğum yapalı. 

22 yaşındayım. Bu zamana kadar geri çekilme ile korunduk.

Spiral taktirmayi düşünüyorum fakat eşimin halasinin gelini Spiral varken hamile kaldı. Korkuyorum yani bende öyle olursam diye.

Şuan kanamam falan cok cok az geliyo. Kirkimin cikmasini bekleyecek miyim? 

Fikir verir misiniz bana?

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
40tan önce takılmaz

40tan sonra adet olmasan da takılır test isterler zaten..kotkmanacgerek acı çok hissetmiyorsun 5 dk içinde herşey bitiyor muayrne ediyorlar gönderiyorlar 1 hafta ilişki yasağı oluyor..1 ay sonra trkrar kontrole çağırıyorlar..ilk aylarda yoğun ve uzun sürebiliyor..1.5 senedir var bende..hamile kalan vardır elbet ama kontrollerini aksatmamak lazım..ilk aylarda da ağır iş yapmaman lazım 
-Reklam-
0 oy
(800 puan) tarafından
Kirkin ciksin öyle taktir canım kayma ihtimali sana bağlı çok ağır iş yapmiycan takarken acı olmuyor iki dakikada tak bitti yaktıktan sonra bir hafta ilişki yok ve taktiğin fon doktor ultrasonda bakıyor oturmusmu diye birde bir ay sonra bakıyor o kadar benimkisi kaydı ama benim hatamdi sobayı kaldırdım dışarı çıkarıp temizledim eve getirdim kanamam oldu ona dikkat edilen canım hamile kalma ihtimali de çok çok düşük tabiki kalanlar da var
0 oy
(472 puan) tarafından
Doğumdan 3 ay sonra takılır senin o akraban neden hamile kaldı bem söyleyeyim 

Arada bir kontrola gitmek lazım kayma olabilir yengen hiç gitmemiş olabilir. ilk taktıktan 1 ay sonra gidersin kontrola sonra her 6 ayda 1 gidersin. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 74 göst.
15 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 265 göst.
7 Aralık 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Buglem_06 (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 62 göst.
30 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,854 soru

12,398,581 cevap