0 oy
625 göst.
Diğer kategorisinde (1,346 puan) tarafından

image

kızlar evinde kendi cocuguna oyuncak ören veya örüp satan bircok kadin var ve yasak gelmis telif hakki sebebiyle trt çocuk ve cartoonnetwork kanalindaki cizgifilm karakterlerini örüp paylaşlamak yada tarif videosu çekmek yada satmak yasakmis yani örseniz bile paylasimıni yapamassıniz ciddi para cezası gelebilir ben bilgilendirmek istedim dunden beri instagramda bu paylaşmları cok gördum birkaç kisi örup satmaktan para cezası bile almış bilginiz olsun

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post yukarı çıksın burda ören arkadaşlar vardı 
(1,346 puan) tarafından
Aynen o arkadaslarda ceza almasın ya
-Reklam-
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Post yukarı çıksın
(1,346 puan) tarafından
Tesekkurler canm
0 oy
tarafından
Neye telif hakkı vereceklerini şaşırdılar 
(1,346 puan) tarafından
Aynen canim evden emek veren insanlar para kazanan insanlar vardi biri 7 bin tl ceza almış yazik sanki kazandığı ne kadar da o kadar ceza yemis
tarafından
Yazık günah ya benim bir sürü arkadasim var bunları örüp kanser hastası çocuklarının masrafları mi karşılıyorlar
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Haklılar valla baktılar satış çok çöktüler üstüne 
(1,346 puan) tarafından
Aynen oyle canm
0 oy
(164,044 puan) tarafından
yuuh bunadami ceza var
(1,346 puan) tarafından
Malesef dun baslamıs galiba yasaklar
0 oy
tarafından
ee karaketleri onlar bulmus mantikli ayrica boyle satis yapiyorsaniz vergi dairesinden vergi mukellefiyet belgesi alin ki satisiniz yasal olsun aksi halde cezada yiyebilirsiniz
(1,346 puan) tarafından
Vergi verselerde o karakterleri örmeleri yasak canm ve sadece satis icin geçerli değil diyelim ki sen pepe ordün oğlun cok istedi sende kiramayip ördün ve bunu instada yada baska bi yerde paylastın ogluma hediyem filan yazdin onu paylaşinca ceza alıyorsun ben bu postu bilgi amacli actm millet ördügünü paylaşr ceza alır haberleri olsun diye
tarafından
Allah tan resim paylasma adetim yok cok haberim oldugu icin de saol bende bilgi olsub diye onu yazdim cnm saolasin
0 oy
tarafından
Post yukarı çıksın burda arkadaşlar örüyordu
(1,346 puan) tarafından
Tesekkurler canm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 677 göst.
15 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 169 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hlal (277 puan) tarafından soruldu