0 oy
2,496 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar bugün meleğimi aldım hava almaya çıktık bime de uğradık bimin önünde beklerken 50 yaşında falan bi kadın geldi yanıma oturdu bebeğime bakıp niye bu kadar küçük dedi cevap vermedim sonra özürlü mü dedi dilini niye çıkartıyor dedi dedim teyze ne diyosun sen ne özürlüsü senden daha akıllı.Nereye gitsem sanki canavar görmüş gibi bakmalarından yoruldum down sendromluda olsa benim evladım cennet kuşum

105 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oyy kurban olurum verene. Hiç takma kafana. Kimse senin ne olursa olsun evladına nasıl gözle baktığını bilemez. O senin cennetin o senin meleğin canından bir parça dahası var mı. ❤
tarafından
Yok tabiki ben onun tek nefesine kurban olurum
-Reklam-
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Bı özürlü varsa o da böyle zihniyette olan insanlar canım boşver oylelerini. Ya ben çekinirim bakmaya bile hani kendilerini kötü hissetmesinler diye. Onaneymis sanki az bile demişsin kadına. Şu meleğin güzelliğine kurban olsunlar❤️
tarafından
Ben saygıyı bozmamaya çalıştım rabbimin hediyesi emaneti o bana
0 oy
tarafından

Onun kaşına gözüne kurban olurum takma kimseyi güzeller güzeli melek baksana ne kadar tatlı <3 yerim yerimmm onuuu<3

tarafından
ALLAH razı olsun canım
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Tövbe yarabbim cuma günü duadan kaldırmazlar kafalarını dile sahip çıkmayı unuturlar. Allah ıslah etsin. Melek o melek
tarafından
Melek tabiki;)
0 oy
(999 puan) tarafından
Seni verene kurban olayım..senin saçının teline kurban olsunlar.. sıkma canını insanlar ne dediğini bilmiyor
tarafından
Bu kaçıncı ama bıktım ama genede kızımı heryere götürmekten utanmadım utanmam da
0 oy
tarafından
Sen özürlü musun deseydin bacım. Maşallah ne kadar tatlı bir bebek yanında olup opmelere doymazsın sen onu sevdikçe o güler sen daha çok sevmek istersin 
tarafından
Aynen öyle bazen kahkaha atiyo içim içime sığmıyor;)
0 oy
(1,012 puan) tarafından

Tırnağına saçının teline kurban olsunlar. Hiç takmayın öyle insanları lütfen. Gününüzü mahfetmelerine izin vermeyin. Bu arada masallah prensese <3

tarafından
ALLAH razı olsun canım benim
0 oy
tarafından
Ben seni verene kurban olurum yavrum benim bu dünya sizin hürmetinize ayakta kalbim benim
tarafından
ALLAH razı olsun canım ❤❤❤
0 oy
(1,019 puan) tarafından

Yaa ne ***** insanlar var Allah akıl fikir versin. Şu çocuğun tatlılığına güzelliğine bak bin maşallah <3 Sen yazana kadar down sendromlu olduğunu anlamadım valla..  Ağızlarının payını ver kimseye düşmez böyle boş boş konuşmak...

tarafından
Veriyorum ama genede bitmiyorlar ki.Burda kimse benzetemedi down sendromuna :)
(1,019 puan) tarafından
Valla maşallahı var ay parçası gibi kuzum benim.. Haklisin sinirlenmekte.. beyin yoksunu insan çok malesef...
tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(11,508 puan) tarafından

İnsanların kalpleri kararmış maşallah fıstığa 

tarafından
ALLAH razı olsun canım
0 oy
(50,868 puan) tarafından
masallah subhanallah o bir melek masum bütün bebekler masumda o kadin bildigin şeytan özürlü de olabilir wngellide olabilir down da olabilir ona ne
tarafından
Meraklı gibi herşeye burnunu sokmaya çalışıyorlar
0 oy
tarafından
Cahille münakaşaya girme diye boşuna dememişler sen niye takıyorsun kurban olsun onu yaradana masum yüzüne bakıp seveceğine minnacık sabiye ne gözle bakmış 
tarafından
Bi incelemesi vardı saçına yapışacaktım nerdeyse
0 oy
tarafından
Canım ne canavar gibisi belki sana öyle geliyordur bebeğin varya dünya güzeli dünya rabbim sana bağışlasın.

O teyzeye gelince cahil demekki Allah ıslah etsin
tarafından
Kız valla resimleri kaldır baktıkça bakıyorum çok tatlı yerim onu ben op benim için
tarafından
Sağol canım;)
0 oy
(12,650 puan) tarafından
Kız sen diyene kadar anlamadım ben ne tatlı maşallah tostik❤️
tarafından
Kimse benzetmedi kızımı.Allah razı olsun canım ❤
0 oy
tarafından
Millet şeytanla oturup kalkıyor galiba artık kurban olsun saçının tek teline bebişin yavrum benim ne kadar güzel sağlıklı ömrü olsun rabbim hep korusun cimcimeyi ❤️❤️❤️
tarafından
Amin inşallah ALLAH razı olsun canım
0 oy
(3,533 puan) tarafından

Onlar insanlıktan nasibini almamışlar... rabbim korusun seni  güzel kizz:) hayatına  hepiydiler çıksın bundan sonra:) üzülme canım benimm

tarafından
InşaAllah canım
0 oy
tarafından
Maşallah  çok tatlı ve güzel.  Benim kızım a  benziyor biraz  Allah bağışlasın sana 
tarafından
ALLAH razı olsun canım merak ettim sizin kızınızı:)
tarafından
Nasl atayım fotoğraf i bilmiyorum
0 oy
(15,341 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah. Bokunu teyze sen bu melegin deseydin. 
tarafından
Ahahaha valla yaşından dolayı fazla bişey demedim
0 oy
tarafından
nasıl güzel nasıl tatlı boncuk boncuk bakıyor ne olur aldırma kalbi kötülere çok güzel bir bebeğin var Allahım esirgesin cennete layık olan annelere her zaman sevgim sonsuz 
tarafından
ALLAH razı olsun canım benim ❤sadece dolmuştum sanırım
tarafından
bende benzetmedim yüzü hiç öyle durmuyor ayır edecek birşey göremedim dikkatli bakınca çok az tedavi vb birşey oluyor bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın
tarafından
Tadavi değil de eğitimi var biz erkenden başladık
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Canım ya üzüldüm bu insanlar ne kadar boş konuşmayı seviyo
tarafından
Patavatsız konuşmayı seviyorlar

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 972 göst.
24 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy