Kzlar yine ben ve yine kaynanamla atmıştım konuya gireyim ben kimliğimi kaybettm yeni kaynanmda pandemi.zamninda kaybetmişti.gtti kendine çıkartti bnada dediki randavusuz almuyorlar içeri bnde kaç kere 199 dokuzu aradm nüfus müdürlüğüne randavu için hat bir türlu düşmedi bnde dedm herlde ozman pandemi zamanıdır ondan randavusuz olmuyordur dedm arıyom olmuyo anne dedim bnm yanımda ara dedi aradım yine hat düşmedi neyse.bugun halamın kızı gtmis nüfus müdürlüğüne randavusuz almuyorlarmis telefnla olmuyormus internet web sitesinden aliniyormus neyse bnde hemen aldım kaynnama soyledm.yaa ben sana dedm dinlemedin bni dedi haklisin.dedm. evime indim iner inmez hakkımda konusmaya başladı yanında eltim görümcem ve misafirler vardı hakkımda işte dyo çok İNATCİ HEP BYLE BANA ZİT BEN KAC KERE SOYLEDİM DİNLEMEDİ KENDİ AKRABALARI SÖYLÜYOR DİNLİYO daha neler neler dedi sinirle ciktim baktım namaz kılıyordu gorumcem dedi nldi nedn ağladın dedi anenn hep arkmdan konusyo ayıp dgl mi yaptığı bütün işlerine ben kosuyorm dedm bu hasta cocgmla her işini yapym oğlumun hakkı annene kalmaz dedm haksizmiyim kızlar smdide eşimin geldiğini blyo balkondan seslenip duryo gel çay iç dye cvp vermiyom siz olsaydınız naprdnz Allah için bisiy diyin kalbim agridi sinirden her firsatta beni kotuluyo