0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Kizlar , pazar gunu normal dogum yaptım.  Ic dikisim cok fazlaymis oyle ki doktor sayisini soylemedi bile. Dis dikisim de biraz varmis ama sorun şu ki idrara cikamiyorum cikinca cok kotu aci çekiyorum napicami bilmiyorum dikisi olanlar nasil basa ciktiniz bu durumla 

5 Cevaplar

0 oy
(458 puan) tarafından
Normal dogmda ic dikis dis dikis mi var
(7 puan) tarafından
Evet var genelde
(458 puan) tarafından
Bende yktu ictede o yuzden sordum
-Reklam-
0 oy
(14,489 puan) tarafından
Cnm ayakta işedm bn. 
(13 puan) tarafından
Ayakta yapınca hic degmiyor mu canim ya ben cok aci cekiyorum cunku
0 oy
(7 puan) tarafından
Canım bende çarşamba doğum yaptım normal 3 veya 4 gün hasta bezi kullandım tuvalete gidip kendimi eğilip kalkmakla zorlamadım beze yaptım hep büyük küçük ne varsa afedersin  zaten kanamanda oluyor sonra orkide geçtim zaten 3 dört günde tuvalete oturur kadar ıyi oluyorsun direk tuvalete gidersen zaten yaparken ağrı ve yanma olur zaten ben böyle yaptım benimde çok dikisim var hem içte hem dışta     
(13 puan) tarafından
Ya bende hasfa bezi kullanaym dedim ama ondada yanma imhssettm
(7 puan) tarafından
Ondada yanma oluyor ama tuvalete oturduğunda hissettin acı kadar deyil denedin kızımda 2. Gun hemen tuvalete oturdun aşırı hissettim acıyı oğlumda kullandım baya valla dünya varmış dedim
0 oy
tarafından
Konuyla alakasi yok ama dikisler alndiktan sonea iz kaliyor mu bunu cok merak ediyorum 
(7 puan) tarafından
Dikişler alınmıyor kendi kendine düşüyor
(458 puan) tarafından
Yaa canim canin aciyo haklisinnda arkadasta bilgi istemis sen cevp vermek zorunda degilsin biri verir kalp kirma
(7 puan) tarafından
Bilgi verdim  çünkü 6 gün oldu doğum yapalı ve 2. Doğumum bilgim olmasa konuyla ilgili zaten vermem
(458 puan) tarafından
Sana demedim bem postu acan arkadasa dedim
(458 puan) tarafından
Bende ikinci dogimum yapicm bisi sormak istiyorm cati muanesi yapildi mi
(7 puan) tarafından
Hayır yapılmadı ben kontrole diye gittim 40 haftalıktık  suyumda azalma varmış doktor doğum için yatış verdi ama hiç muayne etmedi açılma varmı yok mu diye doğum belirtisi de hiç yoktu  doğuma gittim suni sancıyla doğum yaptım doğum hanede baktılar alttan 2 cm acımam varmış doktor hiç bakmadı o zamana kadar
(458 puan) tarafından
Tesekkur ederim korkutuyo o beni cunku devlette yapmiyolar ilk dogumda yapilmadi bu ozelde olack yaparlar mi yapmazlar mi bilmiyorm
(7 puan) tarafından
Ben devlette yaptım canm 2 bebeğimide ozele okadar para veremem durumumda ıyi deyil zaten gerek yok
(458 puan) tarafından
Bizimde yokda esimin calistgi fabrikanin buyuk bi inkani bize saglik sigirtasi 15 tl ucretle butun herseyimizi yapabiliyorz.dogum da o sekilde olacak insallah
(7 puan) tarafından
Ay neguzel hayırlısı olsun sağ sağlim alırsınız hepiniz inşallah bebişlerinizi
(12,776 puan) tarafından
Kiz duzgunce bi sey sormus hemen terslemeseniz olmaz mi
(458 puan) tarafından
Postu acan arkadas tersledi zaten
(12,776 puan) tarafından
Bende ona diyom cnm ark merak etmiş iz kakirmi diye sormuş
tarafından
Bos ver ben crvp bile vermedim.
(7 puan) tarafından
Birzaman iz kalıyor ama sene geçtikçe orası düzeltilir
(458 puan) tarafından
Bende hic iz falan olmadi kisiden kisiye degisiyomu acaba
0 oy
(806 puan) tarafından
Hiç doğum ypmdm bilmiyorum iç dikiş tam olrk nsl olyu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 68 göst.
29 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kokerem (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
23 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Glrhrn (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
17 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde orbanesara (1,836 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
18 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Semraclk (144 puan) tarafından soruldu

403,974 soru

12,101,959 cevap

36,416 kullanıcı

...