0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde (4,629 puan) tarafından
İğne vurulduktan kaç gün sonra etki etmeye korumaya başlıyor

4 Cevaplar

0 oy
(45,019 puan) tarafından
Bı hafta icinde dedi bana hemşire 
(4,629 puan) tarafından
Bana da 2 - 3 hafta sonra dedi bugün de sordunm belli olmaz belki de hiç etki etmez dedi anlamadım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben 16 gün önce oldum adetim dört gün gecikti iğneden dolayı gecikme yaptı bidaha yaptırmayı düşünmüyorum ya adetim hep duzenliydi
(4,629 puan) tarafından
Ben 3 hafta önce vuruldum 40 im çıkar çıkmaz hiç adet olmadım daha iştahım açıldı 2 - 3 kilo aldım
(116 puan) tarafından
16 gün önce adet değilken mi vurdular canım
(4,629 puan) tarafından
Evet kan tahlili yaptırdım hamile değilsin vurulabilirsin dedi
0 oy
(116 puan) tarafından
Ben adetin 5.günün de vuruldum bana bir hafta korun ne olur ne olmaz dedi. 3.günde vurul dedi bir daha ki sefere. Bir hafta sonra etki ediyor. 
(4,629 puan) tarafından
Ama ben adetliyken vurulmadim acaba bendede 1 hafta sonra etki etmiş midir
(116 puan) tarafından
3 aylık mı vuruldun? Ben aylık iğne yaptım o iğne bebek 6 aylıkken yapılıyor çünkü, bir de yan etkisi daha az diye biliyorum eğer ilk defa vurulduysan adetin şaşması çok normal diye düşünüyorum. Ayrıyetten adet olmadıysan emziriyorsan adet olmayadabilirsin. Adet görmeden mi yaptın iğneyi direk?
(4,629 puan) tarafından
Evet adet olmadan direk iğne yaptım
(116 puan) tarafından
Canım belki de adet olmayacaksın emzirdiğin için bilmiyorum takip et bakalım ama her türlü için rahat olsun bence :)
(4,629 puan) tarafından
Yani etki etmeye başlamış mıdır diye endişeleniyorum
(116 puan) tarafından
Yan etki derken canım kilo mu aldırdı
(4,629 puan) tarafından
Evet kilo yaptı 2 kilo aldım iştahım çok açıldı oturuşta rahat 1 wkmek bitiriyorum ama ben şey dedim iğne etki etmeye başlamış mıdır diye endişeleniyorum
(116 puan) tarafından
İğne herkes de farklı etki yaratıyor canım ya. Ama yeni doğum yaptıysan belki ondandır. İlk üç ay benim de iştahım çok açılmıştı
(4,629 puan) tarafından
Peki sence etki etmeye başladı mı 16 gün oldu
(116 puan) tarafından
Başlamıştır ya
0 oy
(713 puan) tarafından
3 aylık iğne vuruldu 40 gün önce 15 gün boyunca dikkat edin kilif ile  korunun dedi 
(4,629 puan) tarafından
Adetli miydin vurulurken
(713 puan) tarafından
Tam adetim bitti ertesi günü vuruldum  bu ayda aynı gunumde  oldum sonra kesermi  bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 23 göst.
0 oy
5 cevap 324 göst.
6 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysenurr1 (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
2 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,621 soru

12,391,670 cevap

43,844 kullanıcı

Kategoriler

...