0 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde (128 puan) tarafından
Şu an 28 haftalık hamileyim, başlarda hamilelik hakkında bilgi almak için, çocuğun boy kilo takibini yapmak için indirdim uygulamayı ama onlardan çok soru-cevap kulübünde takılıyorum zaten, bazen boy kiloya bakmayı bile unutuyorum :) ilk hamilelikte de bu uygulamayı kullandım 2.5-3 yıl önce, ama soru cevap kulübü o zaman Türkçe değildi kullanamıyordum haliyle ve ben bebekle ilgili her şeyi okurdum günde kaç defa bakardım onlara :) neyse şimdi hamilelik bitince nasıl kullanıyorsunuz? Ya da sadece gebelik programı değil de başka uygulamalarla bağlantılı mı nasıl etcez :) 

6 Cevaplar

0 oy
(128 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

Bu uygulama ile mi 
-Reklam-
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Bebek bakimi olarak
(128 puan) tarafından
Google Play'den onu mu indireceğiz.
(128 puan) tarafından
Şu an gün gün gebelik programı ile bağlanıyorum ve daha çok hamilelik soru cevap bölümündeyim ama çocuk doğduktan sonra da devam etmek istiyorum
(1,698 puan) tarafından
evet cnm  pembe puset li uygulama:D
(128 puan) tarafından
Hımm bakayım bir
(1,698 puan) tarafından
Bak cnm
(128 puan) tarafından
Yukarıda yorum olarak ekran fotosu paylaştım orası mı
(1,698 puan) tarafından
Evet cnm
(128 puan) tarafından
Teşekkür ederim :) çok da zamanımı alıyor eşim kızıyor ama doğumdan sonra da bakacağız artık bağımlılık yaptı :)☺️☺️☺️
(1,698 puan) tarafından
Oyle valla:D
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Sadece burayı cnm 
(128 puan) tarafından
Gün gün gebelik programını kaldırıp başka uygulama mı yükleyeceğim diye sordum canım
(6,678 puan) tarafından
Valla ben aynı uygulamayı kullanıyorum uygulamada hamile görünüyor um :)))
(128 puan) tarafından
He işte ben de onu sordum :))) bebek bakımı dedi arkadaşlar
0 oy
(135,108 puan) tarafından
Bebek bakimini indir
(128 puan) tarafından
Yorum olarak paylaştım o mu
(135,108 puan) tarafından
Aynen o da bu uygulamanin bebek bakim bolumu
(128 puan) tarafından
Tamamdır teşekkürler
0 oy
(51,775 puan) tarafından
bebek bakima ve hamile kismina girdiğim yok direkt burdayim ben☺️
(51,775 puan) tarafından
ayrica burdanda bebek bakim bolumune geçiş oluyo uygulamasini yüklersen ninniler falan var acinxa direkt bebek bakim soru cevap kismi geliyo
(128 puan) tarafından
Geçiş mi ? Doğumdan sonra gün gün gebelik programını silip bebek bakımı uygulanmasını indiririm diye düşündüm ben
(128 puan) tarafından
Ben de öyleyim,  direk soru cevap bölümüne giriyorum ama hamile olduğum için daha çok hamile bölümündeyim, buraya son zamanlarda takılır oldum ;)
(51,775 puan) tarafından
iki programda ayni suan sizde yüklü olanda direkt hamile soru cevap kismi aciliyo buraya ve bebek bakımına gecis yapiyosun. bebek programini yüklersen onda bebek kismi aciliyo ordan buraya ve hamile kismina geciyosun. bebek programinda bebek doğduktan sonra lazim olacak seyler var mesela emzirmeni falan not alabiliyosun soru cevapta ikisindede ayni ili girdigi yer farklı. ben ikisinide sildim googladan direkt buraya giriyorum
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Basta hamilelik bolumunu kullandım hamıle iken dogum oldu sımdı burayı kullanıyorum bıde bebek bakım olanı kullanıyorum 
(128 puan) tarafından
Gün gün gebelik programından mı devam ediyorsun bebek bakımı uygulamasından mı i

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 732 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 319 göst.
0 oy
8 cevap 167 göst.
14 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 64 göst.
19 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu