Kizlar maalesef böyle bir problemim var evet buraya yazdığım için bile kendimden utanıyorum hatta yeni hesap açtım o derece. Tanıdıklarımla paylaşıp kayınvalidemin dedikodusunu yapmak istemiyorum burda en azından kimseyi tanımıyorum en azından içimi dökerim rahatlarım :( gerçekten çok fazla anlatıyor eskileri yaşadıklarını kendini karşısındakini hiç dinlemiyor sözünü kesiyor onun yanında ondan başka kimse konuşamıyor herşeyin en iyisini biliyor en iyi onun kızları en çok zorluğu gençliğinde o yaşamış ailemin yanında bile bu şekilde sürekli o anlatır herkes susar o kendini över anlatır anlatır yine anlatır.. annem çok naif bı insandır hiç bişey demez ama ben utanıyorum kayınvalidem böyle yaptıkça. gidesim gelmiyo çağırasim gelmiyo bişey desen ne diyebilirsin ki ? Şimdi çocuğum olacak ve ben yaşanacaklari düşünmek bile istemiyorum:( benim çocuklarım şöyleydi böyleydi bunu böyle yapmak gerekir şunu söyle yapmak gerekir çocuklarının doğumundan başlayıp komşusunun çocuklarının doğumuna kadar.... Çok zor bı kadın kötü niyetli diyemem ama çok zor :(