Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Annem üzülmesin diye sesizce ağlıyorum :'(
0
oy
1,647
göst.
27 Şubat 2021
Aile & Aşk
kategorisinde
Selinpoyraz
(
352
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar 14 haftalık gebeyim eşimle evlendim günden beri çok sorun yaşıyorum kendisi kumar bağımlısı çalışmayı hiç sevmiyor ben bebeğim aç mı kalmış umurunda değil hasta düşerim dr götürmez ilaçlarımı almaz ailesinin kuklası olmuş onların köpeğine bile bi laf desem dayak yiyorum altınlarımı aldı çok eziyet etti sırf çalış dedim diye boğazıma yapıştı evde erzak yicek hiç bir şey yok akşam dışarıdan yiyip geliyor benle oğlum aç kalıyoruz neden evlendin veya neden boşamıyor diyorsunuz yağmurdan kaçtım ben doluya tutuldum :(ailemin babamın abimin şiddetin kaçmak için evlendim onun eşimin bilmeden dayağına eziyetine geldim açtım zor durumdayım bi annem var bana ağlayan dert yanan oda çok çekti yaşlı elinden Bi şey gelmiyor onu üzmek istemiyorum beni yanına çağırdı kendime geleyim önüme Bi tabak yemek koysun diye sen açken ben yiyemiyorum diyordu buraya geldim eşim 1 hafta sonra olay çıkardı borçtan herşeydenkaçıp işten ayrılmış bu yüzden tartıştık boşanmak istedini söyledi defalarca yüzüme beni sevmediğini söyledi abisini aradım herşeyi anlattım beni neden rezil ettin deyip anneme aileme kadar küfür etti annem duyunca çok ağladı ben onun burda çocuğuna karısına bakıyorum ne günahım var dedi şimdi o üzülmesin diye sesizce ağlıyorum çok doluyum kusura bakmayın
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
37
Cevaplar
0
oy
27 Şubat 2021
ece_mercan
(
1,012
puan)
tarafından
cevaplandı
Herkesin evliliğinde sorunlar olabiliyor yuva yikici tavsiye vermek istemem ama sizinki artık çığırından çıkmış ya çok uzuldum. Bak ailem sığınma evine göndermez diyorsun ya soyleme ya kimseye söyleme ailene bı mesaj at sadece iyiyim sağlığım yerinde dayanamiyorum bu adama. Babam da kabul etmeyeceği için devletime sığınıyorum de. Sonra da çek git sen istedikten sonra dirayetli olduktan sonra devlet sahip çıkıyor. Sığınma evinin hangi ilde olduğunu bile kimse ogrenemiyor. Her şeyi sen yasiyorsun evlenmiş barklanmissin bu saatten sonra ailenden izin alacak degilsin
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
27 Şubat 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
canim vu zohniyette bir insan sana bosanalim dediyse bir dkka durma bak gercekten cunku bu zihniyet sen bnm namusumsun nereye gidersin kafasi yarin birgun senin istersin ama canin cikar iyi kotu calisirsin cocuguna bakarsin olmadi devlete siginirsin cok zor ama yasadiklarin kadar zor degildir belkide Allah kolaylik versin biran once kurtarsin Rabbim insallah
27 Şubat 2021
Selinpoyraz
(
352
puan)
tarafından
yorumlandı
O boşanmak istemiyor ki boşanmicağumı bildiği için tehdit ediyor boş yani ha beni anlamıyorsunuz kadın sığınma evine gitsem hep orda kalamam izimi bulurlar yaşatmazlar namus davası falan olur anladın mı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Şubat 2021
Haydii
(
343
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah yardımcın olsun eşini ıslah etsin inşallah:(
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Şubat 2021
Mariapuder
(
89
puan)
tarafından
cevaplandı
Sığınma evinde sen istemediğin sürece kimseyle bilgilerin paylaşılmaz. Gerekirse başka bir ile gönderilirsin. Benim annem bile 15 yıl önce ceketiyle çıktı sığınma evine sığındı. Kendini toparladiktan sonra işi oldu evi oldu hepimizi tek tek yanına aldı. Şimdi evi arabası her şeyi var emekli. İnançsız olma. Neyi bekliyorsun çocuğuna ya da sana bir şey olmasını mı? Ya kocandan ya ailenden bir şey gelecek başına görmüyor musun? Bir an evvel kendini de çocuğunu da kurtar. Sen istemezsen kimse sana yardım edemez.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Şubat 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Allah sana hayırlı bi yol göstersin inşallah Rabbim yüzünü güldürsün yakın zamanda amin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Şubat 2021
Minedd
(
60
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım geçmiş ama keşke böyle bir mahlukattan çocuk yapmasaydın,
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Şubat 2021
Hatice061987
(
1,757
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım benim, Allah aşkına ya evlendiğim günden beri sorun yaşıyorum yazmışsın, bunu göre göre bile bile de çocuk yapmışsın. Yani ne deyim bilmiyorum ki. Ooffff Ooffff
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Şubat 2021
Dilek6616
(
5,132
puan)
tarafından
cevaplandı
Allah yardımcın olsun Canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Şubat 2021
sumeyyee
(
679
puan)
tarafından
cevaplandı
Siginma evine gitsen devlet her imkani sunuyor o kadar cok kadin varki sen gidersen belki akillanir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Şubat 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Allah yardımcın olsun cnm kötü birşey demek istemiyorum ama eşin madem senden boşanmak istiyor boşan bak annen arkanda olsa bile yeterlidir devlet her zmn arkanda olur clcuguna eşinden daha iyi gül gibi bakarsın en azından azda olsa maaş alırsın bir işe girer kendine çocuğuna bakarsın Allah eşine de akıl fikir versin
27 Şubat 2021
Selinpoyraz
(
352
puan)
tarafından
yorumlandı
Boşanmak istemiyor ister mi benden sonra eziyet edecek birini nasıl bulacak gitmiceğimi boşamicağımı biliyor ya yalandan tehdit işte falan oda hissediyor ailemin bana destek olmadığını
27 Şubat 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Keşke ailenden biri arkanda olsaydı abin bile olsaydı emin ol eşin sana bunları yapamazdı cesaret edemezdi Allah yardımcın olsun canm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Şubat 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Gülüm Allah yardımcın olsun paran olsa o adam elinden alır bazı dernekler gıda yardımı yapıyor ya onlara başvuru yapsan hiç olmazsa evin erzak görür karnın doyar rabbim bir kapı aralar inşallah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Şubat 2021
Gkchtc
(
347
puan)
tarafından
cevaplandı
:( :( bnim eşimde şans oyunlari oynuyor eve ekmek getiriyor ama yinede huzursuz oluyorum tartışıyorum canım ayda 2,3kere oynuyor rabbim yardım etsin bize kiradayım bnde :((
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Şubat 2021
medvey
(
1,252
puan)
tarafından
cevaplandı
Bosan canm bi an once kurtul o adamdan bunun sonu yok hic olmasin annen olsun bebegin dogar annen bakar sen calisirsin eve para getirdinmi senden degerlisi olmaz ama o adamdan kurtul bi an once
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Şubat 2021
Sgb
(
2,013
puan)
tarafından
cevaplandı
Aile her zaman en iyisidir. O kocanı çekmektense ailene gidip annenin yanında dur. Bu kocalık değilki. Kendinizi ezdirmeyin ya biraz kaldırın şu başınızı. Sana bakmayan bi adamın evinde hala neden duruyosun çek git babanın evine evlatsın sen. Anlat herşeyi böyle böyle yapıyo bana diye.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
27 Şubat 2021
Yesilim
(
2,091
puan)
tarafından
cevaplandı
keske bu adamdan cocuk yapmasaydin allah yardimcin olsun canım.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Mart 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Ailenin gucu seni vurmaya oldurmeye yetio Madem neden bu erkegin hakkindan gelmiolar,
Merak ettim dun de sen bu adama mi kadinligini kullanmak istyodun neden kendine yazik edyosun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
İlgili sorular
0
oy