0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (1,171 puan) tarafından

Kizlar 38+1 olduk 2 gundur adim atarken zorlanmaya basladim küçük küçük adimlar atiyorum bebek aşırı baskı yapiyor ara sira sanci giriyor suanda da belim ağrıyor ama kasıklarıma yada karnıma vurmuyor ama bebek asiri asagi baski yapiyor pazartesi gttigimde suyunda cok az bi azalma var demisti doktorum kültür verdim sizma varmi diye acaba dogum mu yakin bilemedim ki sizde de oluyormu ?

5 Cevaplar

0 oy
(3,528 puan) tarafından
38 haftayı göremedim ben bilmiyorum ama bebek büyüdüğü için baskıdan öyle oluyordur bence zaten az kalmış sağlıkla kucağına al inşallah 
(1,171 puan) tarafından
Amin insAllah teşekkür ederim siz kacinci haftada doğum yaptiniz acaba
(3,528 puan) tarafından
36da canım
-Reklam-
0 oy
(114 puan) tarafından
Aynı şekilde bende gittim hastaneye 38+2 de 4 cm acilmayla yatırdılar ertesi gün doğum yaptım
(1,171 puan) tarafından
Banada pazartesi 1 cm acilman var demisti ama bilmiyorum ki yani siddetlenirse gideyim diyorum siz de siddeti artinca mi gittiniz acaba suyunuz gelmismiydi
0 oy
(847 puan) tarafından
38+5 de doğurmuştum hadi darısı sana :)
(1,171 puan) tarafından
Aminnn Allah razi olsun gercekten bunaldim artik bi an önce dogsun istiyorum cok zorlanıyorum sizin dogum nasil basladi acaba
(847 puan) tarafından
Ben 38. Haftama ilk girdiğimde çatı muayenesi oldum 2 cm açığım var di. Bu hafta sancılarını iyi kontrol et nisan vs olursa gel dedi doktor. Benim sadece sancim oldu o da adet sancısı gibi ve vajinana.dogru olan baskılar şeklindeydi. Ama ara ara da iç çamaşırıma sıvı geliyordu. Ben dayanamadım aşırı hareket ediyordu bebeğimde. Acile.gittim gece . Ebe aşırı sancı var dedi nat de tam 1 saat nst  de durdum. Sonra.ebe dogum olabilir dedi bu gece olmadı yarın sabah kesin dedi. Sonra.ben doktoruma yarın muayene olayım öyle dedim. Halbuki ebe doktorumu aramış o gece o.da.yatis olsun demiş:) ben dinlemedim tabi nasip geleceği yolmuş o gece benim paşanın. Sonra sabah hemen doktora gittim 4.5 cm acikligim vardı. Senin suyun sızıyor canım dedi doktorum. Hemen dogumhaneye indirdi.suni sancı ile 4 saatte doğumum  oldu. Baya sancılı bir süreçti.dogurmam. ama kucağıma alınca ohhhhhjhhh dedim elhamdülillah:)
(1,171 puan) tarafından
Yaaa insAllah bende sağlıkla kavusurum sizde saglikla büyütün insAllah okurken heyecanlandim bende bi an once evladimi kucağıma almak istiyorum cok zorlanmaya basladim asiri nefessiz kaliyorum bazen nefes alamiyorum suan belim baya agriyor ama bilmiyorum ki kasıklara cok vurmuyor yani grip cikma gibide degil sürekli olan bi agri var belimde
(847 puan) tarafından
Daha vakti var senin kuzum o zaman.  Zaten bele.vuruyor sonra.kasiklara iniyor. Saol kuzum rabbim tüm evlatlarımızı bağışlasın. Tez zamanda l sende kucağına al yavrunu.
0 oy
tarafından
38+2 bende de oluyor cnm normal bence doğum yakın ya
(1,171 puan) tarafından
Ya korkuyorum bi yandan suyunda biraz azalma var dendi ya pazartesi randevum var ama insan tedirgin oluyor birde 1 cm acilmam vardi
tarafından
Ha öyle bir durum.varsa git tabi önemli olabilir
(1,171 puan) tarafından
Bir hafta sonra gel dedi iste pazartesi gttim geri pazartesiye randevu aldim ama bel agrim var adet olurken agrir ya öyle iste
0 oy
(3,159 puan) tarafından
38+3 te doğurmuştum ben 2 gün öncesi düzenli sancılarım başlamıştı ama 
(1,171 puan) tarafından
Yani acaba benimde yakin mi ki 2 gundur ara sira sancilarim oluyorda
(3,159 puan) tarafından
Canm eğer 10dk da bir sancın oluyosa bilki doğumun yakın bende şöyle oldu ilk bi gece nişanım geldi o gece acilde 2 cm açılmam var denildi daha sonra 2 gün sonra muaynem vardı ebe çatı kontrolu yaptı artık nasıl yaptıysa doğumum başlamış meğer :) 4cm açılmayla yatışım yapıldı ama benim ne sancım oldu nede suyum gelmedi 1 yada 2 saat suni sancının ardından kızımı aldım kucağıma çok şükür:)
(1,171 puan) tarafından
Ayy ne güzel Allah bagislasin Rabbim cumlemize kolay dogum nasip etsin sağlıkla insAllah tesekkur ederim yorumunuz icin
(3,159 puan) tarafından
Rica ederim amin inşallah seninde kuzucuğunu sağ salim kucağına almayı nasıp etsın Rabbim...

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 63 göst.
1 Eylül 2022 Aile kategorisinde Edaecrin (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
0 oy
2 cevap 140 göst.
4 Mart 2021 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,171 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 155 göst.
4 Mart 2021 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,171 puan) tarafından soruldu