Gebeyim, doğum sonrasına hazırlık soruları tecrübelerinizi bekliyorum
Ne yaparsan yap bebek ağzını açmazsa yara olur. Örnek ben. 1 haftada mahvetti beni çocuğum
Ilk bi kac gun sorun yok sonra bir basladi anaamm. Neler sürmedim ki lansinoh iyi öneririm garmastan pomah da iyi bunu da öneririm
Gümüş kapak ta kullandim birinden ödünç aldım. Geçmedi diniyordu ama geçmiyordu . Aglardim resmen . Sinra gogus cerrahi arkadasi vrmis arkadaş önerdi madesacol krem . Bir surmede rahatladım hemen iyileştirdi ve sagip veriyordum ten tene emzirmeye basladim hemen . Tabi herkesin farklı bunyesi meme ucu bebegin damagi . Yani insallah olmaz dogeu emzirmeye bakın. Kahverengi kısmın hepsini agzina almasına yardim edin eger sadece ucunu ederse zaten sut çekemez ve göğsün hemen yara olur çatlar. Nemli tutun devamli kalin kiyafet degil incecik tiril tiril kumas üst giyin ki meme ucunuz daha da tahriş olmasin mesela bu önemli. Zaten ilk haftalar saygı denen birsey kalmadi evde memeler hep açık geziyorsun sonra sonra unutulup gidiyor insallah canim . Dert etme inan aklina bile gelmeyecek onun bile tadı başka olacak ... sevgiler
402,045 soru
12,035,836 cevap
36,262 kullanıcı