0 oy
209 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (898 puan) tarafından
6 buçuk aylık bebeğim var ve hamilelik şüphem var.. eğer hamileysem zorlukları ve kolaylıkları nelerdir?

3 Cevaplar

0 oy
(7,094 puan) tarafından
Yuce rabbim veriyo kolayligini elbet zorluklari var ama atlatiyosun o bir gulusu yetiyo bacim eger varsa da kendine stres yapip hamileligini zehir etme
(898 puan) tarafından
:( insanların bakışı ne olur bı de atanamadim zoruma gidiyor
(7,094 puan) tarafından
Insanlara neymis tovbe yarabbim kocanla senin sorunun istersen 10 tane yaparsin bosver kuzum takma bisiy diyene de ver agzinin payini
(898 puan) tarafından
Ya düşününce evet aslında istemiyorum desem yalan olur ama bebeğimle ilgilenemezsem psikolojisi bozulursa diye de korkuyorum napicam bilmiyorum evet sadece şüpheli ama ihtimali yüksek
-Reklam-
0 oy
(7,137 puan) tarafından

Kolay yanı iksii beraber oynar canları sıkılmaz sende iki üç sene zorluk cekersin sonra ikisi de büyümüş olur rahat edersin yani iki yıl zorluk çekip sonra ikinciyi yapıp 4 5 sene degil de daha kısa süre zorluk çekersin tek kolay tarafı bu sanırım 

Zorlukları da say say bitmez bence 
(898 puan) tarafından
Aslında üç çocuk istedim hep yaşım 26 çok da yaşlı anne olmak istemiyorum
(7,137 puan) tarafından
26 yaşlı degil ki canım. Mesela benim eltim su an 27 yasında yeni evlendiler üç dört yıl cocuk düşünmüyoruz diyolar bende ona kızıyom mesela 30 dan sonra zor olur ikinciyi yapayım desen olucan 35 e yakın falan diyom yani. 26 hiç geç degil bence takılma buna
(898 puan) tarafından
Yani üç çocuk istediğim için şimdi 6 buçuk aylık bebeğim var hamileysem eğer üçüncü yu de 31 yasimda falan yapsam geç olmadan. Ayy ben şimdiki evlileri anlamıyorum sonra bebekleri olmuyor bu sefer de olsun diye ugrasacaklar olmayacak yaş gidecek
(7,137 puan) tarafından
Aynen Vala onların ki de akıl karı degil yani

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 512 göst.
23 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (332 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 471 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Meryem15 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 234 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,161 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 186 göst.
19 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (385 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,614 soru

24,417,346 cevap

351,350 kullanıcı

...