0 oy
363 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (309 puan) tarafından

image

eşimle aramız çok kötü dün gece annelere geldim kalıyorum küs gelmedim biraz kafamı toplamaya geldim ve az önce oğlum böyle çizmiş anne bak babamı seni kardeşimi kendimi çizdim dedi şu resimden okadar anlam cikarttimki eşimle ayrıyız ve sırtımiz dönük boynumyz bükük :(( sanki biliyormuş gibi hissetmiş 

3 Cevaplar

0 oy
(992 puan) tarafından
Çocuk kaç yaşında daha ilk defa eline almis
(6,686 puan) tarafından
Bu resmin anlamini ben sana simdi yazicam..benim kuzenim çocuk psikiyastrisi ona sorup yazicam
(6,686 puan) tarafından
Resimde çocuk şunu anlatiyor ailenizde mutluluk yox sevgi yok kolsuz olmasi sevgisiz oldugunu agzi burnu olmamasi evde hic kimseyle konusmamasini gosteriyo her kesi kendine uzak goruyor ve kendine cok kapali..

Çocugunuza vakit ayirin sevgi gosterin
(309 puan) tarafından
Ewt doğru aynen böyle yaşantımız 2 senedir çok sağol canm teşekkür ederim :/ :(
(6,686 puan) tarafından
Canim hic bir sey çocugunuzdan onemli deyil..eşinizlede konuşun aranizdaki sorunlari çocugunuza yansitmayin..onun size ihtiyaci var
(309 puan) tarafından
Ah ah çok denedim canm çok konuştuk ama umursamıyor ki Bn elimden geleni fazlasıyla yapıyorum çocuklarım yanında hiç tartışmam bağırmam kötü olsam kendimi çocuklarıma veriyorum onlarla ilgileniyorum kafamı dağıtmak için ama eşim öyle değil ya tlf alır eline yada TV bakar
-Reklam-
0 oy
(1,939 puan) tarafından
İnanmıyorum çocuklar da yaşıyor iste kaç yasında 
(309 puan) tarafından
3 buçuk yaşında :(
0 oy
tarafından
Çocuklar öyle canım sen küçük bir şey bilmez anlamaz diyorsun ama her şeyin farkındalar hani ille çocuk için sürdürülen evlilikler varya onlar boşa eziyetten başka bir şey değil huzursuz bir ortamda çocuğu ruhsal sağlığından et.ekten başka birseye yaramıyor ne yazıkki 
(309 puan) tarafından
Öyle malsef yanında hiç tartışma kavga bagirisma falan yapmayız ama hissediyorm us işte  yavrum :((
tarafından
Hissediyorlar valla her şeyin farkındalar çocuk yetiştirmek çok zor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 481 göst.
0 oy
1 cevap 102 göst.
24 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Baby kiz (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 79 göst.
25 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Musab (1,055 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 71 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde 1anne (788 puan) tarafından soruldu

408,300 soru

12,265,238 cevap

37,442 kullanıcı

Kategoriler

...