0 oy
310 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,390 puan) tarafından

Ya kızlar benim mutfakta hamam böceği oluyordu dün ilk defa kızımın odasında gördüm hem de beşiğinşn içindeee ıy düşündükçe kötü oluyorum. Elimle alamam o an bir bezle tutup atmaya çalıştım yataktan göremedim kayboldu. Sonra kız uyandı yatağı komple döktün çırptım ama içim  rahat etmedş yanıma odama yatırdım kızımı.

Bugün baktım ensesinde 2 3 sinek ısırığı gibi iz var hamam böceği ısırmış olabilir mi ya :ermm::'(

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
İsirabilir cnm
(1,390 puan) tarafından
Ciddi mi çok üzüldüm ya :(
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hamam böceği ısırığı gibi bir durum söz konusu değildir; çünkü hamam böcekleri kan emici parazitler değillerdir. Hamam böceği ısırması, çok nadir durumlarda görülebilir. Örneğin hamam böceklerinin aşırı artan nüfusuna karşın gıda bulamamaları durumunda böyle bir durum gerçekleşebilir.

(1,390 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Isırır  anneminde elini ısırdı 
(1,390 puan) tarafından
Iy iğrenç ya üzüldüm yavruma :(
0 oy
(69 puan) tarafından
Tahta kurusu olabilir onun ısırığı öyle sıralı bi kaç tane
(1,390 puan) tarafından
Böceği gördüm hamam böceğiydi canım ya. Tahtakurusuyla benziyor mu ki
(69 puan) tarafından
Tahta kurusu gece ısırır genelde sanmıyorum hama böceği olduğunu evinizde ahşap ne var eski verniksiz kapı dolap vs
(69 puan) tarafından
Tahta kurusu varsa o ahşap lar da minik minik delikler olması gerek
(1,390 puan) tarafından
Hiç bişey yok canım dairede oturuyorum. 3 yıl önce mutfak dolabı yerler parke herşey baştan değişti hiç eski bişey yok. Ben mutfakta gördüğüm türde hamma böceğiydi ya netten baktım resmine tahta kurusu değildi
(69 puan) tarafından
Benimde böceğe falan takıntım var bir ara benim çocukları bişey ısırıyordu kiradayız kapıları eski ondanmış eşim komple ilaçladı kurtulduk inşallah gelmez devamı geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Kız bizi.m evde bir tane vardı resmen bir haftada bütün ev ful doldu evi taşıdık yine kurtulamadik çabuk bütün evi ilaçla yoksa çok çekersin benden soylesi
(1,390 puan) tarafından
Ay ciddi misin hemen ilaçlıcam sağol canım. Siz neyle ilaçladınız
tarafından
Kız ben bir yıldır neler çektim bir haftada 300 yumurta çıkarıyorlar  yeminle benim mutfak tezgahım hamam böceğinden görülüyordu ilk zaman bosverdim sonra başa çıkamadım 7 ay boyunca herşeyi yaptım ama olmadi 100 tanesi ölse 200 tanesi hiç bişey olmuyordu mutfağı kulanamadim resmen ilacın adını bilmiyom leke bırakmıyor hamam böcekleri için bir sprey ilaç var ondan al bence benim gibi bişey olmaz deme yeni eve taşındım burda. Bile birsuru çıktı her sabah tuvalette ve banyoda özelikle  mutfakta da vardı ilacladim baya bir şimdi yok çok şükür
(1,390 puan) tarafından
Hadi yaa ilaç aldırdım eşime dolapların üstüne vs sıktım inşallah çoğalmadan biter yaa
0 oy
(82 puan) tarafından
Evet ısırır bence evini ilaçlatmalısın hamam böcekleri çok fazla yumurtluyor
(1,390 puan) tarafından
Bu gidişle öle yapıcam ya

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 130 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Esenb23 (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 125 göst.
0 oy