0 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde (86 puan) tarafından
Bende almak istiyorum 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hicc alma derim sallama alistirma bebegini.o sallanan besikten cok yakin tanidigimda vardi 6 ayliga kadar kullaniliyo ama ondan sonrada cocuk surekli sallanmak istiyo.bebegi normal sallanmadan uyut derim cok rahat oluyo oglum 1 yasinda dis donemi haric o da toplam 1 ay surdu baska hic sallamadim ve uyuma konusunda asiri rahatim
(2,080 puan) tarafından
Peki nasıl yaptınız bende doğum yapmak üzereyim ilk çocuğumu gece gündüz salladım:(
tarafından
Canm hic sallamazsan sallanmayi bilmez zaten.emzirdim gazini cikardim biraz ilgilendim yerine yatirdim ve hic ses etmeden nini okudum yan yatir ilk poposuna yavas yavas vurarak uyuttum bir sure sonrada popoya vurmayida biraktim 2 aylik olunca netten nini actim 10 dk surmeden uyuya kaldi hep genellikle meditasyon muzigi acardim kendimde uyuya kalirdim veya kuran i kerim acardim yanina hemen uyurdu ve hala oyle cok rahatim kucagima alir 2 dk nini seklinde masal okurum hemen uyur gecede cok guzel uyur 2 kere emer gece ama gozu kapali emer cunku gece olunca asla isik acmiyorum ve konusmuyorum cok rahat uyuyo suan 13 aylik keyfim yerinde
(86 puan) tarafından
Masallahhhhhh
(2,080 puan) tarafından
Maşallah yaa denicem inşallah başarabilirim bende
-Reklam-
0 oy
(135,552 puan) tarafından
Iyi degil diyo alanlar hep
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Uzmanlar aciklama yapti canim bende almak istiyordum ama elektrikli salincaklar bebeği uyutmuyotmus bayiltiyormus tavsiye kesinlille etmiyorlar ondan dolayi bende vazgeçtim 
0 oy
(1,572 puan) tarafından
İyi degil canim. Yakinim aldi 1 ay bile kullanamadi . Dogum yapinca sallanmadan uyutmayi dene cok rahat edersin. İlk zamanlar zaten hep uyuyorlar. O yuzd3n rahatca alisir. 

Sallanmaya alisinca az uyansin uykusu oldugu halde uykuya dalaniyorlar illa sallanacaklar. Ne hap ne et kendi kendine uyutmayi dene harika rahat edersin bebekte rahat eder

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 542 göst.
0 oy
6 cevap 187 göst.
13 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ilknur17 (674 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 152 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde yılmaz. (306 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 183 göst.
9 Temmuz 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Busra3509 (266 puan) tarafından soruldu

411,397 soru

12,383,934 cevap

43,394 kullanıcı

Kategoriler

...