0 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (17 puan) tarafından
Arkadaşlar merhaba ben dün boş gebelikten dolayı düşük yaptım doktar iki ay sonra gebelik düşünebilirsin dedi acaba yine aynısı olur mu boş gebelik için kalitesiz yumurta veya kalitesiz sprm sebep oluyor muş bana öneriniz veya fikriniz var mı 

5 Cevaplar

0 oy
(6,135 puan) tarafından
Esin keçi boynuzu sende incir ye ayrıca doktorunla konuş folik asit başla yengem yanılmıyorsam 3 ay öncesinden başlamıştı doktor söylemişti ona da 
(17 puan) tarafından
Folik asit ii içiyor dum ben canım sagol bilgilerin için
-Reklam-
0 oy
(344 puan) tarafından
Canım bende boş gebelikten sonra tekrar hamile kaldım şükür aynısını yaşamadım insnda öyle bir korku oluyor gerçekten ama boş yere sıkıyoruz canımızı :) bana da doktor 2 kere adet ol sonra denemeye başlayabilirsin dedi ben 3buçuk ay sonra hamile kaldım :) şuan 26 haftalığım şükür hiçbir sorun yaşamadım
(17 puan) tarafından
Cok şükür canım Allah evladını sana bağışlasın insallah
0 oy
tarafından
Cnm en az 6 ay ara ver bence çünkü hem bedenen hemde psikolojikmen topralndiktn sonra gebelik dusunmelisn ben oyle yaptim
0 oy
(725 puan) tarafından
Boş gebelikten sonra 2. Ay hamile kaldım doktorum korunmaya gerek yok dedi çünkü bebek yoktu bebek olsaydı belki en az 3 ay korunma gerekirdi yeni evliliklerde gençlerde artık çok sık görülüyormuş bu durum 
0 oy
(163 puan) tarafından
Ben boş gebelik geçirdim . Kürtaj oldum bir defa âdet gördüm korunmayı bıraktım ertesi ay hamur kaldım çok şükür şimdi kızım Bir yaşında.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 464 göst.
3 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 408 göst.
0 oy
6 cevap 341 göst.
10 Eylül 2020 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,279 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 19,149 göst.
15 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ❤️Balım❤️ (1,390 puan) tarafından soruldu

404,596 soru

12,120,527 cevap

36,474 kullanıcı

...