0 oy
2,312 göst.
Diğer kategorisinde (682 puan) tarafından

Ben uğradım dayımın oğlu tarafından o zaman daha 7 yaşındaydım onların evine gitmiştik evlerimiz yan yanaydı o ders çalışıyordu bende yanına gittim kalem defter ilgimi çekiyprdu ne yapıyorsun dedim ders çalışıyorum sanada göstereyimmi dedi tamam dedim ama kucağıma oturman lazım dedi bende oturmuştum resmen şeyini hissediyordum kızlar ama anlamıyordum odadan çıkmak istedim izin vermedi sonra ağladım kuzenim o zaman 19 yaşındaydı şimdi ise evli 2 çocuğu var kimseye söylemedim ama onu görnce tüksünüyprum :'(

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu gibi  durumla karşılaşan insanlar evlenince    esinize gelip  söyleyebilir  mi acaba 
-Reklam-
0 oy
(14,170 puan) tarafından
Çoğumuz yaşadık malesef 
0 oy
(280 puan) tarafından
Üvey dayım tarafından tacize uğradım çok küçüktüm 7 yaşındaydım büyüyünce anladım o zaman bilmiyordum ama kimseye söyleyemedim geçenlerde evlendi hatta sevdiği kızla oda 16 yaşlarındaydı o zaman lanet olsun çok kötü oldum şimdi aklıma geldikçe midem bulanıyor keşke anneme o zaman anlatsaydim 
0 oy
tarafından
Eşinize söylediniz mi 
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Ay aklıma geldikçe sinir oluyorum. 2 . Sinifa başlamıştık.  Öğretmen bizi kızlı erkekli karışık oturttu boy sırasına gore ben de arkaya düştüm boyum az uzundu yanıma da bi oğlan çocuğu.  Önlerde olsak belki öğretmen görürdü ama arkakarda görmedi büyük ihtimal. Yanım da ki çocuk bacagimi ellemisti. Napiyosun dedim bi anda kalemim düştü onu aliyom dedi. O zaman anlamamıştım büyüyünce anladım 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,593 göst.
1 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Eslemmm (2,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
77 cevap 5,590 göst.
7 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,176 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 3,040 göst.