Bugün burası çok sessiz. Gelin benim dedi kodumu yapalım. Düşüncelerinizi açık açık yazın. Yorumlara göre bakalım ben ne kadar koca delisiyim. Ortaya çıkartalım. Burda bir posta yorum yaptım koca delisi oldum saygım sonsuz herkesin kendi görüşü.
Bilen arkadaşlar var ama özet geçeyim. Ben 8 ayı geçti ablamla görüşmüyorum ama annemin orda yegenlerimi seviyorum çünkü onlar çocuk.
Neden konuşmuyorum. Açıklayım ben Asmira ya hamileyken. Eşim benim her dediğimi yapıyordu haftada bir gün akşam yemeğini dışarda yerdik gezerdim ablam eşimi sürekli uyarırdı busranin her dediğini yapma. Gezmesine izin verme evinizde yesenize gibi şeyler Mesala çocuk odasına yatak odası aldım ona bile kızdı bizi eşim 1.2 kere uyardı abla karışma. Lütfen ben evim için çalışıyorum. Dedi ablam bunu sindiremedi eşimi dövmeye kalktı ortalık karıştı eşimde. Görüsmemi istemiyor. Geçen yeğenimin doğum günüydü. Berna haber yolladı ama ben hediyemi yolladım eşime gideyimmi diye sormadım bile çünkü evimin huzurunu bozmak istemiyorum eşimde ablası kardeşi beni istemiyor diye görüşmüyor hiç biriyle. Ve bana Koca delisi deniyor neymiş böyle uzun sürmez miş mutluluğumuz siz ne düşünüyorsunuz
Bunu 1.2 kişi dile getirdi. Eşim için karı delisi benim için koca delisi diye.
Bence bu sevgi den kaynak li