0 oy
266 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (565 puan) tarafından

https://www.instagram.com/p/CL2KmM8DLe-/?igshid=1666e8plgdlwv

Bebeğim hiç durmuyor diyen anneler bakalım neden durmuyor bizim minik kaşifler :angel:

1 cevap

+1 oy
(8,585 puan) tarafından
Biz anneler istiyoz ki hiç gıkını çıkarmasın 

COK YANLIŞ.  cocuk bu ya ozgur bırakmak lazım:)
(565 puan) tarafından
Alkışlıyorum canım gerçekten öyle çocuğun sakinliği kendi zararına aslında ne kadar çok hareket ederse o kadar çok öğreniyor bizim yapmamız gereken onlar için çevreyi uyumlu şekilde düzenlemek ;)
(458 puan) tarafından
Biri 15 diğeri 5 aylık olunca insan bazen istiyo ya gıkları çıkmasın
(565 puan) tarafından
Ahh canım Allah kolaylık versin gerçekten annelik çok zor ve meşakkatli Allah yardımcımız olsun hele 2 taneyse maşallah :)
(8,585 puan) tarafından
Benimde büyüğü 18 küçügü 4 aylık.   Büyük kızım dağıtıyor etrafı ama elimden bisey gelmiyo. Bazen kızıyorum beni anlamiyo.  Sonra diyorum hevesini alsın ben toplarım ☺☺
(458 puan) tarafından
Allah razı olsun İnşallah bugünleri de atlatacaz şu an o kadar yorgunum ki kızımı sallarken bi gözüm kapalı okuyorum yazıları
(565 puan) tarafından
Semraa benimki de 11 aylık çekmeceleri boşaltıp içine girmeye çalışıyor bazen bende kızıyorum ama anlamıyor ki daha sonra beraber topluyoruz çekmeceyi öyle anlaşıp gidiyoruz :)
(458 puan) tarafından
Bazen alıp ikisini öyle öpüp kokluyorum ki arkalarından dolaşmaktan evi topla temizle yemek yap derken zaman öyle çabuk geçiyo ki bu hallerini görmeden büyüyecekler
(8,585 puan) tarafından
Ahaha sonunu bizde böyle bağlıyoruz :))
(565 puan) tarafından
Zeynep bebek atlatacağız tabi canım o günde ya hep bebek olsalardı özledik deriz kesin :))
(8,585 puan) tarafından
Zeynep bebek dogru diyorsun valla.  Eve temizliğe odaklamışız kendimizi :/
(458 puan) tarafından
Ay valla halimden anlayan insanlarla konuşunca bi an istemsizce ağlamaya başladımmmm
(565 puan) tarafından
Ağla canım rahatlarsın bende çok bunaldığımda ağlarım sinirlerim rahatlar tek gözyaşlarımız bunlar olsun Allah başka dert vermesin inşallah
(458 puan) tarafından
Amiiinnnnn amin
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 106 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,466 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 108 göst.
19 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Smsnur (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.
13 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine3529 (59 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,682 soru

23,611,041 cevap

306,394 kullanıcı

...