0 oy
809 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından

Alarm kurarken aklıma geldi bi anda. Ben hiç bir zaman seslide bırakıp uyumam. Uykum çok hafif zaten titreşime alıyorum bazen gelen mesaj titremesine bile uyanırım. Siz uyurken sessizde mi seslide mi bırakırsınız? :)

52 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim gunduz bile sessizde
(1,169 puan) tarafından
Bende kızımı uyuturken alıyorum gündüz bütün gün unutuyorum arayanları duymuyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sesiz kimse rahatsız etmesin zaten bebem her sese kalkıyor hatta sabah eşimin alarm çalıyor direk kapatıyom hergun ise geç gidiyor napam :D
(1,169 puan) tarafından
Ay aynı ben çocuk sabah uyanmasın diye telefonu bulana kadar yatakta takla atıyorum:D
tarafından
Aynı canım gücün kapatıyorum:D napiyim uyansa uyumuycak sonra huzursuz olucak felan
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Mesajlarım hep kapalı sesi arama açık onuda sessize almiyom 
(1,169 puan) tarafından
Anladım canım :)
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Ayy ben sessizde birakiyorum hep bir bildirim gelse hemen eşim kim kim demeye başlıyor normalde de öyle telefon karistirma huyu yoktur
(1,169 puan) tarafından
Eşim sormaz hiç mesaj geldiğinde faln ama ben kızım uyuyunca sessize alırım zaten
0 oy
tarafından
Kötü haber almıştım 3 sene önce o günden beridir gece sessize alırım 
(1,169 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(135,940 puan) tarafından
Benimki hep sessizde
(1,169 puan) tarafından
:) Ben gündüz açmayı unutunca mesajlar aramalar birikiyor
0 oy
tarafından
Benim hep seslidedir
(1,169 puan) tarafından
Benim kız zil sesime uyanıyor :D
tarafından
Cnm gece gece kim ariyacak. Ancak onemli bisey olacakta. Ne olur ne olmaz diye aciktir
0 oy
tarafından

Şu anda ikimizinde açık kalıyor tüm sesler ama bebe doğunca işler nasıl değişir bilmiyorum nasip :angel:

(1,169 puan) tarafından
Ah doğmadan önce aynı öyleydik. Şimdi eşime alarm kurma diye kızıyorum onuda kalkıp kapatıyorum 2 telefon elim ayağıma dolanıyor sabahları
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Hafta sonu alıyoruz hafta ıcı tıtresımde onuda duyuyor da ben 
(1,169 puan) tarafından
Hafta sonu hafta içi ayrılıyor ha :))
(4,060 puan) tarafından
Sorma esım dinlencem diyor benım aile biraz sorunlu sabahın korunde arar bılıyorm oyuzden oyle yapıyoruz canım napalm hafta ıcınde esım ogle yemegıne gelıyor arıyor biz uyuyor oluyoruz uyandırmak ıcın canım napalm ☺️☺️☺️
(1,169 puan) tarafından
Benimde eşime laf geçiremiyorum demir doğramacı müşteriler arıyor sessize alma açmam lazım diyor hafta sonu içi farketmez sabahın köründe bile arayıp uykuma ederler :D
(4,060 puan) tarafından
Aynen oyle olur canım babamlarda sanayi isleri ile ugrasıyordu gece gunduz hıc fark etmezdi ama esım memur olunca umursamaz hıc bısı birine bısı olursa kapıya gelirler der ☺️☺️☺️ aramızda bir sokak var hem kendi evine hem annelerin evine ☺️☺️☺️
0 oy
tarafından
Sessize almam belki acil birşey olur
(1,169 puan) tarafından
Benimki de o yüzden titreşimde durur unutuyorum gündüzleri açmayı aramalar birikiyor
0 oy
(13,618 puan) tarafından

Bütün gün sessiz de titreşim de kullanmam:D

(1,169 puan) tarafından
:D arayan soran olunca hep nasıl yetişiyorsun kız
(13,618 puan) tarafından
Telefon hep gözümün önünde oluyor canımın istediğini görüyorum istemediğini hiç görmüyorum herkes de sessiz de olduğunu bilir kafam çok rahat :)
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Sürekli sessizde uyanıkken titreşime alıyorum arayan olursa titresin diye :)
(1,169 puan) tarafından
Ben gündüz açmayı unutunca mesajlar aramalar birikiyor hep titreşimde kalıyoe :D
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Whatsapta konuştugum kişiler sessizde onun haricinde o saatte acil olmadıkça kimse arayıp mesaj atmaz o yüzden hiç sessize almam ya acil birine bişey olsa falan 
(1,169 puan) tarafından
Aynen bende gündüzleri açmayı unutuyorum titreşimde kalıyor aramalar birikiyor
0 oy
(3,584 puan) tarafından
Evlenmeden önce hep sessizdeydi geceleri uyurken falan ama artık değil Allah korusun birine bişey olacak da arayacaklar korkusu içimde hep o yüzden artık açık sesi ama düşük seviyede  tabi. 
(1,169 puan) tarafından
Bende o yüzden gündüzleri açıyorum ama unutuyorum çoğunlukla titreşimde kalıyor
(3,584 puan) tarafından
Bebekli evler genelde kısık kullanıyor hep uyanmasın kuzular diye :)
0 oy
(8,582 puan) tarafından
Evet titreşime alıyorum.  Cocuklar uyanmasın diye
(1,169 puan) tarafından
Çocuklar telefonumuzu da etkiledi :)
0 oy
tarafından
Sessiz mod diye bir alışkanlık var sanırım bende de var hep sesizde bilmiyorum niye 
(1,169 puan) tarafından
:) evet çoğu kişi sessiz seviyormuş
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Benim hep sessizde sesli olunca vik vik mesaj gelince sinir oluyorum 
(1,169 puan) tarafından
Bende ard arda mesaj sesi duyunca anlık sinirle sessize alıeım :D
0 oy
tarafından
Benim yıllardır  sessizde gunduz titresimde gece komple sessiz titresim.bile kapatiyorum
(1,169 puan) tarafından
Tamamen sessizde alarm çalmıyor benim ya
tarafından
Benimde
0 oy
(201 puan) tarafından
Bir ara gündüzleri geceleri hep sessizdeydi eşim aradiginda cevap veremedim baikac defa kızdı sonra aç sesini dedi sana ulaşamayınca telaş yapıyorum diye bende açtım şimdi de sessize alamıyorum her an açık sesi 
(1,169 puan) tarafından
Aynen benxe ulaşamayan olur diye gündüzleri hep açarım ama bazen titreşimde unutuyorum valla
(201 puan) tarafından
Bende unutuyordum ve de hep unuttuğum zaman da eşim arardi en son yine öyle olunca açtım daha sessize almadım.
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Benimde hep sessizde cnm kızımın uykusu çok hafif hemen kalkıyor sabah ta sessizde çıkarmayı unutuyorum arayan arayana
(1,169 puan) tarafından
Ay aynı bende senin gibi yapıyorum
(3,164 puan) tarafından
Çocuk oldumu öyle oluyor cnm ne yapalım artık tlfon zil sesimi unuttum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 75 göst.
11 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Arzukamacı (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 40 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,714 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 409 göst.
13 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde -srn- (12,992 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 217 göst.
14 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Summer33 (1,239 puan) tarafından soruldu

412,664 soru

12,424,090 cevap

45,381 kullanıcı

Kategoriler

...