Esimin halasi geldi bize, iste bi akrabalari varmis bizim cocugu henuz gormeye gelmemisler, sordu gelmisler mi hayir dedik zaten onlar sehir disindalar. Neyse gelelim konuya.
Dediki iyiki gelmemisler, ben onlarla konusmuyorum haz etmiyorum. Neden dedim, gelinleri benim gonlume değdi, eşi bi laf bile etmedi. Şakayla *** yersin dedim, oda kendiniz yeyin dedi falan kavga cikmis. Ben buyugum sakayla dedim alindi falan, tabi konudan detayli haberim yok her ne olur olsun hakli degil kadin cunki. Bende tabi oyle derseniz alinir dedim. Esi napmaliydiki dedim, benim yanimda kadina vurmaliydi, o ne laf kendinden buyuge diyosun demeliydi ama demedi.
Bende dedim ki, vallahi misafirsiniz kusura bakmayin ama, sizde kadinsiniz kadin kadina destek diyoruz ama kocasinin dovmesini istiyosunuz ne kadar sacma bisiy yani, k.validem kaş goz yapti bana bosver takma geç mutfaga falan dedi. Yoksa vallahi o kadar benim zoruma gitti ki, ben nerminin halini bile dusunemiyorum pes....
Ha bide bana diyo senin kusurun olurda, esin benim yanimda seni azarlamazsa, ben bidaha gelmem size kuserim falan diyo ben sok yani, dedim vallahi cok beklersiniz halacim guldum sakaya bagladm sonu konu kapansin diye