0 oy
150 göst.
Aile kategorisinde (220 puan) tarafından

28. Haftanın içindeyim psikolojik ve fiziksel neler yaşadınız? paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.

4 Cevaplar

0 oy
(866 puan) tarafından
Uyku uyuyamama darlanma nefes alamama. Ağırlaşma. Ağrılar.sert tekmelerle uyanma .rahat yatamama bel ağrısı vs vs :)benim yazındi son 3 ay sürekli vantilatör tepemde duruyordu .ve hep bi acaba nasil doğuracam ne olacak korkusu kaygısı..ama geçiyor 
(220 puan) tarafından
Aynen ben tek farkı yaz değil sanki daralıyorum nefes alamıyorum sol göğsümde batmalar oluyor çok panikliyim
(866 puan) tarafından
Evet bende çok fazla kan şekeri düşmesi de oluyordu yani birden hemen halsizlesip bayılacak gibu oluyordum hemen tatlı yada tuzlu biseyler yiyordum .zor geçmişti benim inş senin iyi geçer. Vitamin ilaçlarını falan kullan mutlaka bende kusma yapıyordu kullanamiyordum
(220 puan) tarafından
Kansızlık ilacı kullanıyorum sadece ama bazen çok panik oluyorum elimde olmadan
-Reklam-
0 oy
(431 puan) tarafından
Piskolejik olarak herkesden uzaklaştım sadece eşim le vakit geçirmek istiyorum ve öyle de yapıyorum evime misafir davet etmiyoruz fiziksel olarak da çatlaklarım kaburga ağrım ilk başlarda kanamalrım olmuştu ve bni etkilemişti 
(220 puan) tarafından
Umarım doğumdan sonra bu sorunlar geçer
(431 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(5,221 puan) tarafından
bu gece 32haftalık oldum hayatımda toplasan yılda 3er kez rüya görürdüm artık hergece hatırlamadığım düzinelerce rüya görüyorum hamilelikle alakalı sanıyorum. ayrıca son bir aydır baştaki gibi hormonlarım depreşik saçma sapan şeylere ağlıyorum. bide soluma yatmaktan sabahları bazen felçli gibi uyanıyorum bazen tekmelere uyanıyorum ama hepside çok hoşuma gidiyo :) 
(5,221 puan) tarafından
hee bide son 1aydır aşırı menepozlu gibiyim yangın vaağr diye bağıracak moddayım
0 oy
(6,682 puan) tarafından
Uyuyamam a mide eskimesi ve kalça tutulması berbattı ya

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 209 göst.
6 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Maianiz (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 486 göst.
0 oy
4 cevap 337 göst.
0 oy
9 cevap 71 göst.
26 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seda-444 (290 puan) tarafından soruldu

403,975 soru

12,102,045 cevap

36,418 kullanıcı

...