0 oy
522 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar kızımın bu sonuçlarını bekliyordum göz için daha iki aylık tam yok burda ne demek istemiş tam olarak lütfen cvplayin

image

9 Cevaplar

0 oy
(1,698 puan) tarafından
Anlamadim ki cnm ne sorunu var ki
tarafından
Gözlerde sorun olabilir dedi götürdük en son görüyor gibi ama henüz çok küçük dediler bir sonucu çıkmamıştı e nabıza baktım şimdi bu sonuç düşmüş oraya bişey anlamadım canım bende
-Reklam-
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Açıkca yazmış cnm görme yollarında bi bozukluk var ama kötü düşünme hafif de olabilir göz damarlarında birşey olabilir korkma.. Daha küçük olduğu için inşallah düzelir..  Dua et karamsar olma..
tarafından
Off oylemi tmm canım çok sağol insallh düzelir dua edin lütfen sizlerde nolur
(1,018 puan) tarafından
Rabbim.sifa versin cnm bnm.. doktorla görüşmeden böyle üzülme ya Yazık sana çocuğun küçük  daha koyverme kendini..
tarafından
Amin canım Allah razı olsun senden gece gece görünce çok korktum
0 oy
(2,387 puan) tarafından
E nabız herşeyi böyle gösteriyor ya eşimde kanser oldu sandık geçen ağladık slk gibi bişey yoktur doktora gidip sorun tekrardan tanısı konmuş
tarafından
Yani bişey yok muydu çok şükür Allah kimseye dermansız dert vermesin inşallah az önce bunu gördüm e nabız da şok oldum
(2,387 puan) tarafından
Aynen bişey yoktu tekrar gitmen için tanı konuldu olarak gösteriyorlar da denebilir
tarafından
TM canım. Çok sağol
0 oy
(507 puan) tarafından
Canım bu sonuç değil muayene ederken tani girilmek zorunludur burda da girilen tanıyı göstermiş sadece burda bisey yazmıyor yani 
tarafından
Tanı yaziyordu orda ondan çok korktum gece gece çok sağol canım Allah hepinizden razı olsun
(507 puan) tarafından
Rica ederim ne demek çok geçmiş olsun korkma Rabbim büyük sağlık sıhhat versin inşallah hepimize ❤❤❤
tarafından
Amin canım çok sağol
0 oy
tarafından
Bu senin doktora söylediğin şikayet çocuğunda çıkan sonuç değil 
tarafından
Allah razı olsun çok korktum birden görünce tanı yazılıyordu onun için öyle sanmıştım
tarafından
Senden de daha ne tanılar göreceksin aslında hiç biri çocuğunda olmayan yazmak için yazdiklari
tarafından
Çocuğum henüz iki aylık yok daha rabbim kimseye dermansız dert vermesin insan korkuyor işte
tarafından
Rabbin düşürmesin bacım hastanelere
tarafından
Amin amin canım
0 oy
(3,021 puan) tarafından
Cnm bunlar sonuc degil bunlar doktorun girdigi muayne seyleri 
tarafından
Çok çok teşekkür ederim çok korktum bişey var diye
0 oy
(3,539 puan) tarafından
Bu sonucu değilki siz o şikayetle gittğnz için muayene kodu olarak görme bozukluğu girmişş
tarafından
Tmm canım çok sağol tanı yazilinca öyle sandim
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Bunu doktora da sorcaksin dimi cnm yani burdakilere göre hareket etmiceksin ins
tarafından
Evet sorucm tabiki ama sonuçlar çıkmış gitmeden buraya sorayım dedim çok korktum birden  şimdi gidemedigim için doktora eşimin iş yerinden izni yok bende çocukla tek gidemiyorum birsz uzak olduğu için
0 oy
(475 puan) tarafından
Canim onu kafana takma doktor açıklama yazması gerekiyodu siz onu göz mabedine görüştüğünüz icin o şekilde yaziyo bir.al yani
tarafından
Tmm canım çok çok teşekür ederim

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 988 göst.
0 oy
4 cevap 188 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Cesi (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 205 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Cesi (2 puan) tarafından soruldu
0 oy