0 oy
180 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar şimdi ben post açmıştim zaten bebek arabami satıcam diyd apartmanda oturuyorum travel sistem anakucağıyla kullanirken çok rahat ettim ama oğlum 8 aylik artık içine sığmıyor diğeriyle inemiyorum tek başıma baston tarzi tek elle kullanilabilen hafif bebek arabası istiyorum tabi bunu satıp üstüne para ekliycem önerilerinizi alabilir miyim ???

4 Cevaplar

0 oy
(7,436 puan) tarafından
Kabin tipi çocuk kucagindayken bile tek elle açıp kapatabilirsin 
tarafından
Evet çünku apartmanda asansör de yok inemiyorum vallah kanguru düşündum oda çok bel ağrıtıyormuş önerdiğin var mi peki kabin tibi
(7,436 puan) tarafından
Ben baby 2 go kullanıyorum fotoğrafını yoruma atayım
tarafından
At bakayim cabim
-Reklam-
0 oy
(164,044 puan) tarafından
baston cok rahat 
tarafından
Işte baston ama iyi birşey olsun istiyorum saklarim diye yani 1000 tl ye kadar limitim var zaten bunu 700 dedim ustune biraz bende ekleyebilirim
0 oy
(145 puan) tarafından
E.bebekte indirimden almıştım basit baston çok işime yaradı keske travel sistem almasaydım elimde kaldı tertemiz durur.
tarafından
Vallah insan bi hevesle alıyorda yok yani çok kullanışsız ben satıyorum vallah bir daha 5 sene sonra çocuk yapmayo düsünüyorum 5 sene saklayamam zaten evimde yer yok
0 oy
(7,436 puan) tarafından

image

bunu kullanıyorum canım 
tarafından
Teşekkür ederim kuzum bir bakayım
(7,436 puan) tarafından
Aynı ozellikte kraftin da var
tarafından
Şu bebek arabası bi satılsa hemen alıcam onu satmadan alamam çünkü
(7,436 puan) tarafından
3 arkadaşım travel almıştı ben de kabin tipini gorunce onlarda sattılar kabin tipi aldılar
tarafından
Işte görünüşe aldanıp aldım ama çok pişmanım hiç rahat değil biran once satılsa da bende kabin tipi alsam

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,461 soru

24,386,299 cevap

349,017 kullanıcı

...