0 oy
325 göst.
Diğer kategorisinde (435 puan) tarafından
Belki bana da moral olur imkansız değil biliyorum ama bebisle çalışmak cok zor kizlar 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kız ben tuvalete gitmeye zor vakit buluyorum :sideways:

(435 puan) tarafından
Ahhh ah benimki 19 aylik oldu ama hala aynıyız
-Reklam-
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Bu gidişle asla . 19 aylık oldu ama asla fırsat bulamıyorum
(435 puan) tarafından
Benimki de tam 19 aylik oldu birsekilde yapmamız lazım yoksa boşa gidecek emeklerimiz ya
(1,794 puan) tarafından
Gitti zaten artık umudum yok
(435 puan) tarafından
Branşin  neydi cnm
(1,794 puan) tarafından
Sosyal bilgiler öğretmenliği senin
(435 puan) tarafından
Okul oncesi benimde cnm ins yapıcaz bir şekilde ya
0 oy
(685 puan) tarafından
Bende sağlıkcıyım 10 aylık bebeğim var evle Birlik de oturuyorum bir bardak çay içmeye fırsat bulamıyorum. Ama çalışıp kazanmak da istiyorum 
(435 puan) tarafından
Canim bir şekilde çalışıp kazanmamız lazım Allahim yardımcı olsun eğer kayinvalden anlayışıysa bebeğine bakar sende çalışırsın yok mu oyle bir imkanin
(685 puan) tarafından
Kayınvalide ve görümce ve görümcemin hiperaktiv çocuğu var hiç birine güvenmiyorum kazanırsam kreşe vereceğim inşallah
(435 puan) tarafından
Yok canım.ben ders çalışırsın demek istemiştim kayinbalden biraz ilgilensin bebisinle sende ders calis görümce ve çocuğu da sizinle mi yaşıyor
(685 puan) tarafından
Evet onlar da bizimle yaşıyor işte diyorum ya güvenmiyorum evdeki çocuk çok yaramaz onlar 10 aylık bebeği 6 yaşında hiperaktiv bir çocuğun kucağına teslim ediyorlar hesap et
0 oy
(535 puan) tarafından
Hemsireyim bende evdeyim ozelede  girmedim seneye dersaneye yazılacam inşallah olur
(435 puan) tarafından
Ben normalde öğretmenlikten başka bölümde okudum kuzum İngilizce işletme.mezunuyum ozelde çalışıyordum 3 yıldır bebis olunca ayrildim simdi özele girmek istemiyorum ozel şirketler cok zor okul oncesi branşım kazanmak istiyorum ins hemşirelik cok güzel cnm kpss puanları daha düşük Allahin izniyle biraz çalışmayla kazanırsın
0 oy
tarafından
İsteyene zor değil tabiki kuzum. Dayımın eşi lise mezunuydu. Evlendi üniversite okudu iki çocuk yaptı kpss den atandı şu an öğretmen. Hatta müdür oldu geçen. İmreniyorum kadına azim böyle bir şey 
(435 puan) tarafından
Ya 41 kere masallah yengene valla helal olsun ya Allahim  bize de nasip etsin inşallah
tarafından
Amin kuzum inşallah isteyince oluyor
0 oy
(128 puan) tarafından
İlk çocuğu 2 yaşında ikinci 3-4 aylıkken atanan arkadaş vardı bulunduğum ilçede. Üniversitede de 3 tane abla vardı sınıfımızda birinin 3 diğer ikisinin ikişer çocuğu vardı ve üniversite kazanmışlardı, 3'ü de biz bekarlardan daha çalışkandı, 2 çocuklu olan ablamızın biri sınıf birincisiydi ve 82 puanla atanmıştı 2015'te, diğer iki çocuklu olan da sınıfın not kaynağıydı hep ondan fotokopi çekerdik sınav zamanları :) iki kuzenim 1'er çocuklu oldukları halde 88-89 puan alarak atandılar. Daha çok örnek var ama bu kadarı yeterli bence ;) velhasılı kelam sen yeter ki iste. Aşağıya da bir link bırakıyorum 2 çocuğuyla 98 puan alan bir kadın var videolarını izlemeni tavsiye ederim, ben atandım 5.yılım ama onun videolarını izledim başka şeyler için de motive edici olabiliyor :) 

(435 puan) tarafından
Canim cok teşekkür ediyorum ya o kadar güzel ornekler vermissinki ekran görüntüsü aldim motivasyonum düştükçe okuyacağım ben de öğretmenlikten başka bölümde okumustum İngilizce işletme.mezunuyim.aynj zamanda bebis dogama kadar özel şirkette çalıştım birkac yıl ama ozeller cok zor bebegim olunca anladim şimdide geri mesleğine dönmek istemiyorum açıkçası birde ihracatti benim departman yurt dışı bile oluyor asiiri yorucu bebek olunca evlenince anlıyorsun bazi şeyleri şimdiyse branşım ökul oncesi Allahin izniyle atanmak cok istiyorum en çok da bebegim için istiyorum başkalarının elinde büyüsün istemiyorum cnk diğer türlü cok az gorucem çocuğumu kendim yetistiremeyecegim bakalim insallah hayirlsii senin adına çok.sevindim masallah 5.yilin dolmuş bile ne guzel videoyu da izleyeceğim tekrar teşekkür ediyorum bu güzel motibe edici yazin icin;)
(128 puan) tarafından
Rica ederim ne demek :) faydası olur inşaallah, motivasyonunu hep yüksek tutmaya çalış yılma her şey senin elinde o attığım link dışında bir sürü videosu var izlemeni tavsiye ederim ;) öğretmenlik de bence bir kadın için en ideal meslek, zaman açısından çok iyi. Sabah 8 akşam 5 memur olanlara göre vakit açısından çok iyi. Ama aynı zamanda en zor olan mesleklerden biri de öğretmenlik, her ne kadar dışarıdan bakan anlamasa, öğretmenlere gözlerini dikseler laf söyleseler de...

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 135 göst.
15 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nar (872 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 263 göst.
7 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Esma Han (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 767 göst.
0 oy
21 cevap 227 göst.
4 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kbr.068 (33 puan) tarafından soruldu