0 oy
230 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (23 puan) tarafından
Kızlar 1 yıl ara ile iki düşük yaptim doktor genetik test için araştırmaya yolladı eşim pek niyetli değil gitmeye şu nedenden mantıklı da geldi ilk gebeliğim de kalbi durdu patolojide bi sorun çıkmadı 7 haftalık idi doktor sağlıksız bi gebelikte muhtemelen özürlü mesela o yüzden üzülme dedi 1 yıl sonra tekrar hamile kaldim 6 haftalik idi kanama ile düştü başka doktora gittim masayı cektim benim yüzümden diye ağlıyordum hayir dedi bize nice hasta geliyo kürtaj için neler yapmış ilaç içmiş atlamış zıplamış düşmemiş çünkü sağlıklı bir bebek kolay kolay düşmez dedi annemi dusunuyorum bana hamile iken 39 yaşında imiş menopoz zannetmiş ilaç kullanmış ağır işler yapmış 4 aylik olmuşum beni hissedince doktora gitmis folik asit almamış progastan kullanmamış benim gibi acaba sürekli kontrol ilaç gebeliğimi tehlikeyemi atiyo kizlar kafam çok karışık yardım edin

4 Cevaplar

0 oy
(11,942 puan) tarafından
Canım seninle alakası yok oncelikle içini ferah tut Dr dedigi dogru. Ben ikinci gebeliğim de o kadar dikket etmiştim ki 12 haftalık en kalbi durdu. Bu bebeğim de 5 aya kadar agır işte çalıştım. Evimin işini doguma kadar kimseye bırakmadım her hafta yatılı misafir geldi. Sukur 2 aylık olcaz az kaldı 
(23 puan) tarafından
Darısı başıma insallah canım kimi diyo erkek duymuyodur sende kimi ne doktoru biz doğurana kadar doktor görmedik sen Abartiyon ilk aylar doktoramı gidiler diyolar eşim zaten allaha emanet düşük yaptim araştıralım diyorum ee gittik doktora folik asit ilacını kast ediyo 50 lira verdim ilaç aldım daha ne doktoru diyo hamileyken gittik şimdi dusurdum niye düştü araştıralım diyorum ağrı dağından serin maşallah kocam
(11,942 puan) tarafından
Adamlar oyle ne yazıkkı
-Reklam-
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Benimde 2 düşüğüm oldu canım sonrasında hamile kaldım ve çok şükür bir oğlum şimdide bir kızım oldu Hamdolsun hiçbir test falan yaptırmadım ben ama her insan bir olmaz sen bi görün doktora 
0 oy
(6,073 puan) tarafından
Bence bütün tetkikleri yaptır benimde 7 haftalıkken kalbi durdu. Benim halalarım da ölü doğum yaptılar. Doktorum Alah razı olsun benimle açık açık konuştu hamilesin ama işimizi sağlama alalım dedi gen testi yaptırdı ki iyi ki yaptır mısım genlerimde sorun cıktı ve 9 ay boyunca iğne vuruldum
(23 puan) tarafından
Gende ne sorun çıktı çıktı canım bide hamile iken mi gittin oncemi
(6,073 puan) tarafından
Hamileyken gittim yani hamile olduğumu bilmiyordum 5 haftalikmis dr söyledim  once 7 haftalıkken kalbi durmus kürtaj olmustum dedim oda gen testi yapalim dedi. Bu arada kan sulandırıcı verdi. Yanlış bilgi vermeyeyim galiba insanda 6 gen var 2si sorunlu cıktı isimlerini tam soyleyemicem ama bilen arkadaşlar vardır. Sordum irsi mi diye evet dedi benim babamdan kaynakliymis yani tam bilgime göre babaannemden başlıyor 3 halam var 2sinin bebekleri de karnında öldü hele birisi 7 8 aylık varmış annemin dediğine göre
(23 puan) tarafından
Valla eşimin şimdi araştırma hiç niyeti yok bende hamile kalınca gidecem sanırım zaten zor hamile kalıyorum ilk evlendim 8 ay sonra hamile kaldim dusurdum 11 ay bekledim korunmadigimiz halde
(6,073 puan) tarafından
Evet canım bazen kürtaj sonrası öyle olabiliyor 2 sene hamile kalmayanlar var bende çok korkmustum
(23 puan) tarafından
Darısı başıma insallah rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin daha kokusunu bile bilmedigim halde bu kadar üzüldüm
(6,073 puan) tarafından
Ah kuzum rabbim hayırlısıyla sağlıklı şekilde versin kucağına inşallah ❤ rahmine düştüğü an sen ztn annesin kuzum parçan o senin tabiki de üzülürsün ama kokusunu duysan bunca zaman beklediğine çaba verdiğine değecek inşallah amin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 106 göst.
0 oy
4 cevap 248 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (791 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 455 göst.
28 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 109 göst.

414,169 soru