0 oy
2,451 göst.
Diğer kategorisinde (1,423 puan) tarafından
Kaynanam gil yarin yemeğe gelecek pizza istiyorlar kalabaliklarda esimde 6 tepsi pizza yap diyor bende tüm günüm fırının basindq geçer 3 tepsi yaparım yanına da biseler hazırlarım dedim ama ne yapsam ki yanına ne gider

12 Cevaplar

+3 oy
(2,475 puan) tarafından
Patates kızartması soğan halkası nugget falan olur bence
(1,430 puan) tarafından
Aynısını yazıcaktım
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Patates kızartması yap canim
tarafından
Sende isine gelen yorumlara cevap veriyorsun. Benden sonraki yazanlara cevap vermissin bazilarina vermemissin sebebi ne?????? Insan gibi postune cevap atiyoruz yorummu ayiriyorsun?
+1 oy
(1,012 puan) tarafından
Patates kızartması. soğan halkası ve nugget
0 oy
(4,693 puan) tarafından
Bir çorba yap yanına da kola alın yeter pizza zaten doyurucu bişey 
(1,423 puan) tarafından
Aynen az bi corbada yaparım maksat cesit olsun
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Tavuk kizart patates tursu falan pizzayla kim doyar cnm ya 
(1,423 puan) tarafından
Kendileri illa pizza istiyor gecen kahvaltıya yaptim eşimle kendime esimde kaynanam gilde anlattı onlarda bizde istiyoruz dedi eşimde davet etti bize gelin yaparız falan
(1,664 puan) tarafından
Ben olsam disardan söyle derdim hic ugrasamam valla bide pisene kadar digerleri soguyacak hic yenmez
(1,423 puan) tarafından
Biliyorum zaten soğuyacak tat kalmayacak onlarada laf doğacak övdüğünüz pizza bu mu falan çünkü yemeğe yorum yapmayı sever kaynanam gil o yüzden çok stres yaptım
(1,664 puan) tarafından
Yedek firin getirsinler gelirkeno zamn sana  hazir et sen onlar gelince atarsin firina
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Tavuk kanadı soğan halkası kola patates kızartması 
(1,423 puan) tarafından
Evet tavukta kizartabilirim iyi fikir
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Pizzan meşhur demekki kızzzz tarifini nerden alıyorsun atsana bana daaaa :))) 
(1,423 puan) tarafından
Hamuru icin 3 su bardağı un iki yemek kaşığı zeytinyağı bir tatlı kaşığı şeker bir cay kaşığı tuz bir su bardağı ılık su iki çay kaşığı maya hamuru yogurup yarim saat 1 saat dinlediryosun
Domates sosu için 3 tane domatesi rendele iki dis sarımsak karabiber zeytinyağı ile sos hazırlanıyor hamuru tepsiye yayiyirsun üzerine fırça ile domates sosundan sürüp çatal ile hamuru ezip sosun hamuru ozlesmesini sagliyorsun hemde hamur çok kabarmamis oluyor 5 dk fırında bekletiyirsun çıkarıp bütün domates sosunu yediriyosun hamura sonra üzerine sucuk biber mısır artik nasil cesitlendirmek istersen fırına atıyorsun biberler ölünce üzerine kasar rendesi ekle bu şekilde yapıyorum
(2,586 puan) tarafından
Eline sağlık canım çok teşekkür ederim bitanesin ss aldım ❤️❤️
(2,586 puan) tarafından
Canım 5 dakka fırında durunca kaç derecede acık oluyor fırın
(1,423 puan) tarafından
Ben 250 derecede tutuyorum hemen olsun diye çünkü cocukla cok bekleyemiyorum biberleri falan atıncada 250 ye getiriyorum tepsiyi orta bölümünden bir tık daha alta alıyorum ki hemen yanmasın diye oyle yapınca altıda üstü de orantılı pişiyor çabucak hazir oluyor
(2,586 puan) tarafından
Tamam canım benim çok teşekkür ederim
0 oy
(5,729 puan) tarafından
Daha ne yapcaksin böle şeyler daha oyalayıcı smdiden kolay gelsin ayran birde mis
(1,423 puan) tarafından
Ya zaten mahsus istiyolar sırf bana is uğraş olsun diye
(5,729 puan) tarafından
Tuhaflar insanlar yapma yanına bişey yeter beş çeşit yemek yapsam daha kolay
0 oy
tarafından
Emeğine değmez aldığın malzeme yerine dışardan söylesen emeğin elektrik malzeme parası aynı tutar valla :) 
(1,423 puan) tarafından
Ya aslında bende şöyle düşündüm yapıp oraya mi göndersem çünkü bize gelince kalabalık gelecekler pizza ana yemek mi olur ya oraya gönderim kolayla yesinler ne yapim cok saçma bi menü oluyor dediğin gibi yorulduğumu da değmez
tarafından
Çağırdıysa eşin  bidaha nasıl diceksin canım gelmeyin diye :)
(1,423 puan) tarafından
Gelmeyin demicem kiz ben yapıp oraya göturücem esimede derim bise uydururuz
tarafından
Aynen öyle yap boşver bulaşık çok çıkmasın :D
0 oy
(436 puan) tarafından
Fast food takılın kuzum frites soğan halkası nuggets biraz çıtır tavuk açık büfe oh mis 
0 oy
tarafından
Patates kizartmasi ayran kola bence

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 120 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 687 göst.
29 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde ❤ ELAY❤ (817 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 279 göst.
30 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 297 göst.
16 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,987 soru

23,877,253 cevap