0 oy
511 göst.
Diğer kategorisinde (467 puan) tarafından

Evet Hanımlar Ben oynamak istiyorum ama 15 aylık bir çocukla ne oynanır hiç bilmiyorum Hani Biraz daha büyük olsa evcilik falan oynarız:D da her şeyi anlıyor ama sizce nasıl bir oyun oynamalıyım Onunla Ne olursunuz dalga geçmeyin aklıma hiçbir şey gelmiyor

25 Cevaplar

0 oy
(1,298 puan) tarafından
15 aylık çocuk nasıl ne kadar  oluyordu unuttum valla :D ama Yapboz puzzle bide yazı yazmayı çok severdi benim kızım. Oyun hamuru kalıplarının kenarlarından kalemle çizerdim oda aynısını yapmaya çalışırdı. Mandallarla oynamayı çok severdi. Tencere tava oynamayı çok severdi şakacıktan yemek yapardık :) oyun hamurlarını çok severdi herşeyi ağzına alan Bi çocuk olmadığı için rahat rahat oynardık hamurlarla. 
-Reklam-
0 oy
(1,298 puan) tarafından

15 aylık çocuk nasıl ne kadar  oluyordu unuttum valla :D ama Yapboz puzzle bide yazı yazmayı çok severdi benim kızım. Oyun hamuru kalıplarının kenarlarından kalemle çizerdim oda aynısını yapmaya çalışırdı. Mandallarla oynamayı çok severdi. Tencere tava oynamayı çok severdi şakacıktan yemek yapardık :) oyun hamurlarını çok severdi herşeyi ağzına alan Bi çocuk olmadığı için rahat rahat oynardık hamurlarla. 

0 oy
(942 puan) tarafından
Ben oynuyorum diye eşim beni dovmustu bi keresinde neden oyun öğretiyorum diye
0 oy
(707 puan) tarafından
Her oyunu oynuyoruz kitap okuyorum yemek yapıyoruz beraber aktivite bulmaya çalışıyorum 

İlgili bir soru bulunamadı

412,409 soru

12,415,614 cevap

45,011 kullanıcı

Kategoriler

...