Evet Hanımlar Ben oynamak istiyorum ama 15 aylık bir çocukla ne oynanır hiç bilmiyorum Hani Biraz daha büyük olsa evcilik falan oynarız da her şeyi anlıyor ama sizce nasıl bir oyun oynamalıyım Onunla Ne olursunuz dalga geçmeyin aklıma hiçbir şey gelmiyor
Saklambaç oynuyoz o genelde perdenin arkasına saklanyo kitapları var hayvanların hangi sesleri çıkardığını söylüyorum gösterip o da o hayvanı görünce o sesi çıkarıyor topları var renkli onları önüne dizip kırmızı topu at gibi renkleri söyleyerek yaptırmaya çalışıyorum aklıma gelenler bunlar. Bu arada 17 aylık
Oynuyorum bi görsen kayınvalidemler annesi onun arkadaşı diyorlar yakalamaca oynarız. Saklambaç oynarız oyuncaklarıyla bloklarla araba silah falan yaparım vın vın sürerim silahla dıkşın yaparım tencere tavası var yemek pişiririz yedirir bide. Herkese maam diyerek 14 aylık şuan
Neredeyse doğduğundan beri oynuyorum konuşuyorm şarkı söylüyorum şuan 6yasini geciyo hala oynuyoruzama konuşmaya cok erken yaşta başladı.ilgimin mükafatını aldigimin farkındayım.okula gtmedgi halde neredeyse okuma yazmayı söktü inglizce 100e kdr sayıyor saatleri analog ve dijital olarak anlayablyor.2basamakli sayıyla 2basamakli sayıyı toplayablyor:)bunların yanında cok merhametli cok bilinçli bi cocuk hayvanlara cok iyi davranır dışarıda asla yere cop atmaz ve ozguveni yüksek bi cocuk .
1,497,151 soru
24,456,390 cevap
354,365 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın