0 oy
794 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (338 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Çok aktif olamasamda bir buçuk yıldır kullanıyorum bu uygulamayı ve yardımınızı esirgemeyeceginizi dusunuyorum:angel: oğluma doğum günü yapicam ikramlık neler yapabilirim kızlar önerilerinize ihtiyacım var❤

10 Cevaplar

+2 oy
(1,151 puan) tarafından
Pasta hazir alacaksndr buyuk ihtimal yada kendi elinle yap ben disine kendim yapcam orta büyüklükte bi pasta seker hamurlari var kurabiye sekillendriciyle kes kurabiyenn ustune yapistr sekerli suyla yaprak sarma salata veya poaca 
(1,151 puan) tarafından
Rica ederm sarma kurtarci kisir yapip cup cake kaplarında ters cevrp sık sunum yapabilirsn
(338 puan) tarafından
Evet çok mantıklı öyle yapıyım canım sagol
(1,151 puan) tarafından
Rica ederim koly gelsn kalabalikmissnz nice yaslara simdidn diyim
(338 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım inşallah hepimizde evlatlarimizada hayırlı uzun ömür versin rabbim ❣
(1,151 puan) tarafından
Rica ederim amin insallah
-Reklam-
+2 oy
tarafından

Poğaça, börek, patates salatası, sarma bunlar zaten muhakkak olmalı gibi birşey :)

Çiğ köfte veya mercimek köftesi yapılabilir, 

Çubuklarda yufkalı sosiler hazırlayabilirsin gelen çocuklar özellikle bayılıyor. 

A101 de satılan minik yuvarlak 6 lı poğaça gibi şeyler var onlardan kanepe hazırlayabilirsin ben yapmıştım. Ortadan bölüp salam, kaşar p., salatalık şeklinde kurdanla tutturabilirsin. 

Sayı kalıbı alıp basit bir kurabiye yapabilirsin çubukla, üzerini şeker hamuruyla kaplayıp.

Kağıt kup keklerde kek, süsleme yapılabilir. 

Kare kağıt kutulara mısır patlatabilirsin. 

Bisküvi topları yapıp antep fıstığı, renli pasta süslemesine ve hindistan cevizine batırabilirsin basit ama hem görüntü hem tat güzel oluyor. 

(338 puan) tarafından
Off off süpersiniz canım bir sürü şey oluştu kafamda sayenizde ☺:)
tarafından
Yardımcı olabildiysem ne mutlu :) kolay gelsin şimdiden iyiki doğmuş paşa ❤️
(338 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım sagolasin:)
+2 oy
tarafından
Bu hafta sonu görümcem yapıcak oğluna doğum günü 

Sarma, poğça, içecekler, çikolata topları, pasta, cup kek bide
(338 puan) tarafından
Bende böyle düşünüyordum ama farklı şeylerde koymak istiyorum elimden geldiğince. Teşekkür ederim  :)
+2 oy
(772 puan) tarafından
Aynı dertten bende muzdaribim aklıma bişi gelmio 
+1 oy
tarafından
Şeker hamuru yapabiliyorsan, şekilli küçük kurabiyeler çok şık duruyor. 
(338 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum onu canım çok güzel duruyo ama başaramam heralde
tarafından
O zaman normal kurabiye yap, patates salatası, poğaça, börek, dolma bir de pasta bitti gitti.
+1 oy
(816 puan) tarafından
Daha gecen gun gittik peynirli borek yaprak sarma tuzlu tatli kurabiye sigara boregi ve havuclu ve patatesli toplar varya ondan yapmis sekilli renkli kurdan takmis. Ikili kurabiye sıtandlari varya onlarada kagit kalipta kek yapmis ustune cikolatali sos dokmus renkli seker serpmis guzelce olmus 
(338 puan) tarafından
Bu havuçlu patatesli toplar aklımda canım sağol  :)
0 oy
tarafından

Ben gorumcemin oğlu için yapmistim cupcake bide 2 çeşit kurabiye onlar da pasta yaprak sarması ve börek yapmışlardı 

image

image

(338 puan) tarafından
Çok güzeller baya hamaratsın canım bunlarda aklımda sagolasin
tarafından
Sağol canım yapılışı gayet basit sende çok güzel bi şekilde yaparsın şimdiden kolay gelsin Doğum gününüz de kutlu olsun nice yillari olsun evladının :)
(338 puan) tarafından
Canım çok sağol ❣ yaparım inşaallah :)
0 oy
(1,204 puan) tarafından

YouTube dan ayicik kurabiye var ben hiç başar

image

amam dedim ama güzel yaptım az malzemeli ve tadı da çok güzel. Yapılışı da kolay kızımın doğum gününde yapmıştım herkes hazır sandı  :)

(1,204 puan) tarafından
Ben yaptiysam sen hayli hayli Yaparsın cnm kafasını  çay bardağı ile kulakları da şurup kapağı ile kesiliyor
(338 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim deniycem
(1,204 puan) tarafından
Yaptığında buraya resmini atmani bekliyoruz  ;)
(338 puan) tarafından
Haftaya cumartesi kısmetse akşamına atarım canım  ;)
(1,204 puan) tarafından
20 gün öncesinde yapip pişirip  buzluga da koyuluyormus ben öyle yaptım parti günü çıkardım taptaze idi  :)
0 oy
(13,533 puan) tarafından
Canım konu başlığını değiştir kapanır yoksa aklıma gelenleri yazıcam :) 
(338 puan) tarafından
Kapaniyomu gerçekten canım sohbet diy3 yazmıştım
(13,533 puan) tarafından
Kapatırlar canım doğum günü konsept yazabilirsin :)
(338 puan) tarafından
Sağol canım öyle yazayim❣
0 oy
tarafından
Immm buzluk boregi tuzlu kurabiye sehriye slatasi yaprak sarma elmali kurabiye hashasli revani sade kek kakaolu kek 
(338 puan) tarafından
Buzluk böreği nasıl oluyo canim

İlgili bir soru bulunamadı

407,186 soru

12,221,778 cevap

36,817 kullanıcı

...