0 oy
180 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Gittiğimde 6 hafta 2 dedi bi hafta geriden geliyor sanırım ama kalp atışını duyduk bi sorun yok dedi ben kendimi korkutuyorum bebeğim gelişmiyor diye aranızda varmı böyle haftasına göre geri olan 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
ilk zamanlar olabilir canm dengeli beslen yarayacak seyler tuket farki kapatirsiniz insallah
tarafından
Anladım canım çok sağol
(129 puan) tarafından
3. Aydan sonra tamamen anneden besleniyor arkadaşlar yediğimiz herşeyi alıyor...
Bol kalsiyum protein vitamin lazım vücudunuza yoksa doğumdan sonra siz zayıf düşersiniz ayaklanmanız geç olur
tarafından
Bilmiyordum çok sağol canım
(129 puan) tarafından
Rica ederim ilk gebelikte normal bende sizin gibiyim ama okuyorum sürekli bir yerlerden bilgiler onları da beynime kazıyorum zorlu bir hamilelik geçiriyorum ben o yüzden her bilgiye ihtiyacım var
tarafından
RABBİM BEBEĞİNİ KUCAĞINA SAĞLIKLA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH
-Reklam-
0 oy
(129 puan) tarafından
İlk zamanlar olurmuş 2 hafta geride olmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktor benimde ilk gittiğim doktor 2 gün fazla söyledi bu yeni doktor neden fazla olduğunu anlattı bana ama sıkıntı olmaz dedi 
tarafından
Değilmi çok sağolyn içim rahatladı
(129 puan) tarafından
Kafa ölçümünü gösteri biraz bol alırsam bak tarih değişiyor diye ekranda da gösterdi bebek ileri tarihe gitti hafta olarak ondan kaynaklıymış
tarafından
Yani bi sorun olmaz bi hafta geriden gelmesi
(129 puan) tarafından
Olmaz olmaz korkma ama güzel beslen öğün atlama ara öğünde atlama
0 oy
tarafından
Cnm o geriden gelmesi normal korkma 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 599 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Mrvhamza (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
10 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Asafin annesii (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 373 göst.
23 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 124 göst.
25 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Çiçeğim1 (76 puan) tarafından soruldu

410,665 soru

12,355,534 cevap

40,923 kullanıcı

Kategoriler

...