Günaydın,tünaydin herkese ❤
Gaz giderici kimyon cok oneriyorlar. Bakliyat gazli icecek islenmis gida kafeinli icecekler tuketmemelisin. Bulgur pilavi tahin corba bol su ve sulu tuket canim süt icin.
Sutun hemen gelmeyebilir , gelebilir de . Ama sen sakin gelmedi gelmezse diye stres yapma. Stres sute cok etki ediyor. Guzel seyler dusun aklima gelen simdilik bunlaar canim. Bir de hemen sutun gelmezse biberon verme bence. Eds yontemi varmis doktor soylemisti bna da. Bnmde ilk gun sütüm gelmedi mama verdim ama biberonun ucundan mamayi göğsüme akitiyordum emzirirken iste sonra doktor eds yontemi yap dedi. O da şu eczaneden istiyorsun onlar sana malzemeyi veriyormus bi tane bardak gibi kap oluyormus sonra ince serum gibi kamis oluyormus . Mamayi bardaga hazirliyorsun kamisi da gogsune koyuyormussun bebe oyle emiyormuş. Amac meme reddi olmasin. Insallah gerek kalmaz ama aklinda olsun. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah
Ben sadece kuru fasulye nohut beyaz lahana yemiyorum asitli içecekler içmiyorum onun dışında herşey yiyorum
1,493,564 soru
24,402,409 cevap
350,255 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın