0 oy
121 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (18 puan) tarafından
Gogus kalkanı kullananlar Avent mi Medela mı sizce daha iyi? Medela nin daha yumuşak olduğunu okudum ama kararsizim?? Alıp memnun olanlar yazabilir mi lutfen

3 Cevaplar

0 oy
(2,477 puan) tarafından
Ben avent delikli kullandim cok memnundum
(18 puan) tarafından
Sert mi yapısı? Bide sütü tutuyor mu?
(2,477 puan) tarafından
Sert cok yumusak bisey degil. Ben delikli kullandim deliksizi tutar sütü
(18 puan) tarafından
Hmmm çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Avent kullandım csnım 
0 oy
(270 puan) tarafından
Hamile misin?Emziriyor musun?
(18 puan) tarafından
Hamileyim
(270 puan) tarafından
Bence şimdi alma ihtiyaç duyarsan alırsın belkide hiç ihtiyacın olmayacak.Bildiğim kadar epeycede pahalı bişey.Ben yeni doğum yaptım araştırdım sordum soruşturdum herkes almış youtube videolarına baktım herkes almış göğüs kremi göğus kalkanı falan. Sadece lansinoh un kremini aldım kalkanı ihtiyaç duyarsam alırım diye düşündüm.Keşke kremide almasaymışım açmış bulundum yazık oldu kreme hiç bir problem yaşamadım çok şükür.Belki ve inşallah hiç biriine gerek duymazsın.Bence bi bakarsın duruma göre hareket edersin diye düşünüyorum.Yeni doğum yapmış birinden tavsiye....
(18 puan) tarafından
Bunu aslında biberon için de söylediler bana ama ben biraz sağlamcı olduğum icin o uykusuz ve lohusa animda nasıl hissedeceğimi bilmediğim için alıp evde kalmasını istiyorum, göğüs kalkanını yara durumu dışında da kullandıkları için istiyorum ama bir memeden emzirirken diğerinden akan sütü tutuyor göğüs pedi yerine bunu duyduğum için almak istiyorum aslında, süt boşa gitmemiş olur , mantıklı geldi
(18 puan) tarafından
Yine de teşekkür ederim yorumunuz icin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 128 göst.
1 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 267 göst.
29 Mart 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bbttnnmm (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 118 göst.
6 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bsranaz (609 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 217 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde Yasminsem (24 puan) tarafından soruldu

412,128 soru

12,406,797 cevap

44,645 kullanıcı

Kategoriler

...