0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kırkım bittikten bir hafta sonra adet oldum bir daha da olmadım 3 ay oldu prezervatif ve geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz bu aralar emzirirken göğüslerim çok acıyor hassaslasti hamile miyim acaba böyle olan var mı 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Test yap cnm ❤️
tarafından
:))) test almaya gidecek kimse yok ezcane uzak bebekle gidemem kuzu akşam eşim getirince ye kadar bir sorayım dedim
tarafından
Olabilir tabi cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından

5 buçuk aylık oğlum var daha hic adet olmadım:(

tarafından
Olacağı varsa ne yapsak da olur ama maddi manevi hazır değilim doğurduğumu hakkıyla büyütecek miyim diye kaygılarım var teşekkür ederim cevap için
0 oy
tarafından
Ayni korunma yöntemini bozde uyguluyoruz kondomla hamile kalmak biraz imkansiz gbi.Kontrol edip mi kullandınız bilmiyorm ama bnde ayniyim 4ay oldu adet olmadim.Bir sene boyunca düzenli bir adet periyodu bekleme demişti doktorum
tarafından
İlaç iğne falan kullanmak istemiyorum emziriyorum adet söktürücü birşeyler içilebilir mi onu da bilmiyorum her yerde okudum bir yıl düzenli olmayabiliyormus
tarafından
Aynen öyle kendi korunma yöntemine guvenerek bekle cnm.Daha bebislerimiz küçük yeni dunyaya geldiler rahim kendini anca toparliyo
0 oy
tarafından
Dha yeni dogum etmiş ne hamileliği cnm bende 1yil snra oluyom adet 4buck ay oldu 3cu sezeryni olali
tarafından
Arkadaşım sezeryandan 3 ay sonra hamile kaldı canım hiç adet olmadan kaldım dedi korktum
tarafından
Oha diyorum yani kusura bakmayın sezeryan bu yani kesilip bitiriyor bir daha hamile mi kalıyorlar Ay vallahi ben şaşırıp kalıyorum gerçekten benim artık gözüm korktu ben 3 çocukta zaten 3 kere dikişlerim patladı yoğun bakımda yattım o yüzden yani sezeryanmı çocuk mu Aman Aman diyorum Uzak dursun benden
tarafından
Ben de anlamıyorum bazen insanları çok korkuyorum çocuğum küçük bu zamanda yaşamak zor büyük konusmamayim da bir tane yeter diyorum rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,518,370 soru

24,747,758 cevap

371,942 kullanıcı

...