0 oy
218 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Üç Aylık oğlum ağlama şikaywtinde doktora götürdüm yoğun gaz ve böbreğinde genişleme var başına gelen varmı bebklerinizdr yardımcı olun lütfen :'(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim oglumdada 20 haftalıkken artintili ulturasonda var dediler herseyine bakıldı canım onun için cocuk  nefroloji bölümüne acil gitnen lazım her enfeksiyonda böbreği tarar görür ya ilaç başla  zamanla düzelmesini bekler yada ameliyat olur 15 mm e kadr ameliyat yapmiyolar git hemen kan idrar ver kültür alıyorlar bide ozman sonuç neyse söyler doktor benimki 28 aylık oldu 1 yıl ilaç kullandı antibiyotik şimdi hala genisleme var ama enfeksiyon gecirmiyo çok su icir sürekli böbrekler çalışsın temizlensin biz bacterim diye bı anbiyotik kullandık ama oğlumun şuan iki yaşında olmasına rağmen dişleri mahvoldu curuyo dişlere zarar veriyo malesef ona dikkat et 
tarafından
Cnm çocuk doktoruna götürdüm orda söyledi bizi Bi yere yönlendirmedi iki ay sonra kontrolle getir  dedi
tarafından
Sen git yoksa bilmiyorum ama ben Kırıkkale'de oturuyorum burda yoktu iki yıl Ankara gittim geldim şimdide buraya açıldı gidiyorum burda
-Reklam-
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Hamileyken oğlumda vardı doğumda geçti 

Şimdide kızımda var kontrole götürüyorum bi kaç ayda bir normal şuanda çok şükür bakalım 
tarafından
Bi sorun etmiyor demi
(2,270 puan) tarafından
Yok canım
tarafından
Teşekkür ederim
(2,270 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
tarafından
Canım benim çok geçmiş olsun
tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(45,019 puan) tarafından

Yavrum yaa çok geçmiş olsun:(((

tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Benim kızımın da var 2 yasinda suan
(4,292 puan) tarafından
Hayir ama sürekli takip altindayim idrarini kontrol ederim hic enfeksiyon gecirmedi yüksek ateş geçirmedi bunlar olmaması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum
tarafından
Peki geçirmemesi için ne yapıyorsun
(4,292 puan) tarafından
Alt temizligine cok onem veriyorum bol su ısırıyorum böbreği çalışsın diye
tarafından
Çok teşekkür ederim cnm
(4,292 puan) tarafından
Rica ederim canim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 42 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde geberikgelin01 (361 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 135 göst.
15 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tomurcuksss... (986 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 418 göst.
17 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.

412,081 soru

12,405,305 cevap

44,577 kullanıcı

Kategoriler

...