0 oy
1,375 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
kapanmak istiyorum ama kararsizim.ya yapamazsam diye fazla sicaja dayanamiyorum yanimdaki insanlar kup kuruyken benden sular akiyor yazin.

biliyorum cehennem daha sicsk oralara girmiyelim oralari zaten her kes biliyor yani o yuzden.

yani boyle asiri detliyen biri nasil yaparim.usteli fazla acik giyinende diyilim ama kapanimak icin kiyatetomde yok.almaya maddiyatda uygun diyil.

en vacib neler lazim.ilk bahar  geliyor .ve yaz icin nasil biseyler? 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
5 sene once isteyerek kapandim etek badi yazma esarp falan aldim sonra pardesu ferace aldim 
tarafından
tesekkurler kuzum.
-Reklam-
0 oy
(7,990 puan) tarafından
Valla örtünün ferahlığı hiç bir şeyde yok hamdolsun rabbim kolaylığını veriyor bunu vadediyor her zorlukla beraber kolaylık vardır diye . Sen bir adım at rabbine karşı o sana on adım geliyor. Yeter ki iste cehennem ateşini İbrahim as.ma cennet bahçesi yapan rabbim bizleri de elbet düşünüyor.. rabbim hakkı ile ortunenlerden eylesin inşallah selametle kal.
tarafından
cok sagol kuzum insAllah
0 oy
(5,370 puan) tarafından
Aynı benim gibisin kapanmak istiyodum tek sıkıntım çok bunalıyom o şal beni boğuyo sanki kapandım hala aynıyım çok terliyom sıkılıyom boynum ağrıyo bunaltıyo beni ama sabretmeye çalışıyorum canım... Bi türlü karar veremiyodum ben o sıra çalışıyodum bi işte araya bayram tatili girdi eşim dedi tatil dönüşü işe drekt kapalı git öyle karar verdim gittim bi bol paçalı siyah pantolon 2 şal bi tane de alt üst takım aldım pantolon tunik gbi takımlar oluyoya ondan sonra da işe öyle gittim ve iş yerimdeki çoğu kişi kapalılığa karşı insanlardı ama onlara inat kapanmak daha bi güzel geldi bana bilmiyorum adam bana açıkken daha güzeldin olmamış dedi gülüp geçtim sonra da hacı nine diyodu bana hep aman öyle işte... 
tarafından
anladim kuzum.sen kendin icin kendi gonlunu hos et etrafdakilari bos ver .
0 oy
(3,002 puan) tarafından
Bende boğazlı badi bile giyemem kapanamam diyordum sıcağa gelemem diyordum şeytanın vesvesesiymis meğer.. önce yeni kıyafetler almadım alacak olursam da tesettür baktım eşimle tanıştık açıktım 2 ay sonra kapandım ailesi beni istemeye geldiği gün kapalıydım nişan alışverişi olur bizim burda .. tesettür giyim aldım iyi oldu
tarafından
efet iyi olmus o acidan
0 oy
tarafından
Yazma tak evde balkona fln yazmali cık alişırsin disarda kafan acık rahat edemezsin ben köydeydim hep yazma bağladim anneanneme giderken fln takmazsam rahar etmiyodum öyle öyle etrafımdakilerinde benimde gozüm alıştı
tarafından
anladim tesrkkurler kuzum
0 oy
(8,585 puan) tarafından
Profildeki sen degilmisin 
tarafından
yok kuzum
0 oy
(8,065 puan) tarafından
Profilde ki sen misin çok güzelsin 
tarafından
yok kuzum ben diyilim.bende cok beyendiyim icin kkoydum
0 oy
tarafından
15 yaşında kendi istedmle kapadm hiç  pişman olmadm valla. Çok  güzel tesettür olmak hakkını vermek ...  kapanmak istemen güzel bir şeý daha serin baş örtüler de var  yani o   dert etme canım. . Bende terliyom 
tarafından
tesekkurler kuzum yorumun icin
tarafından
Ne demek ;))
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Ben 7 yasında kapandım ☺️☺️ ilk önce ferace başörtü alabilirsin kıyafet yavaş yavaş alırsın 
tarafından
tamam sagolasin kuzum
0 oy
(5,729 puan) tarafından
Canım sen kararını kesin verirsen kafanda hiç bir soru isaret olmaz inşallah 
tarafından
tesekkurler kuzum
0 oy
(1,264 puan) tarafından
7 yıldır kapalıyım ilk etek şal aldım bir yıl boyunca Birtane şal taktım maddiyttan dolayı şuna bir sürü var
tarafından
tesekkurler kuzucum .bakalim ben napicam .bznada nasip olur insAllah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 401 göst.
14 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Elifmerve (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,447 göst.
21 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Selin07 (378 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.
3 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gri Kedi (2,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 1,001 göst.
4 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde 518 (31 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,448,093 soru

23,785,644 cevap

316,605 kullanıcı

...