0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Adete 3gun var bir kaç gün öncesine kadar beyaz akıntım vardı ama şimdi yok 

Sanki akıntım varmıs gibi oluyor tuvalete gidiyorum peçete ile silince peçete çok az ıslanıyor renksiz bu gün gebelik testi yaptım negatif.

Neden acaba akıntı varmıs gibi oluyor akıntı gelmiyor. Bu arada daha önce doğum yapmadım 7 haftalık düşük yaptım 

3 Cevaplar

0 oy
(7,484 puan) tarafından
Benimde oyle olmustu canim sanki baya akintim olmus sanıp bakıyorum bise yok. Suan 7 haftalik hamileyim ama onunla alakasi varmi bilmiyorum. 
tarafından
Evet hiç çocuğum yok daha önce bir normal.dusuk bir de kimyasal gebelik geçirdim
(7,484 puan) tarafından
Ay Rabbim gonlune gore versin insaAllah hamilesindir canim benim. Emine bana soruyosan kazayla oldu benimki canim. Ben 4 ay sonra falan olsun istyordum biraz erken olmus oldu. Zaten kaza oldu baktim yumurtlama günüymüş ahan yandin dedim kendime:) ve ondan sonra 4 gun falan bu sekilde oldu sanki oluk oluk akinti geliyor gibi. Adetime 1 gun kala test yaptim cikti.
Ebru sen adet olmazsan yine bi kac gun bekle test yap canim. Rabbim gonlune gore versin insaAllah.
(12,782 puan) tarafından
Kuzum hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Allah bende şüpheleniyorum 2 çocuğum var istemiyorum artık 3 gün var adetime aynı arkadaşın dediği gibiyim acayıp adet ağrıları var ama anlamadım nedenini korkuyorum birazda kondom la korunuyoruz ama bilemedim sorması ayıp sizinki de mi bu şekilde oldu yoksa başka türlü mü
tarafından
Teşekkür ederim kızlar hadi İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun
(7,484 puan) tarafından
Yok biz geri cekilme ile korunuyorduk canim. Bende bu hamileligi ilk basta istemedigim icin adetime gun saydim resmen bendede  adet agrisi bel agrisi cok fazlaydi.akintiya ekstra. Adetime 1 gun kala test yaptim direk cift cizgi cikti. Baya soka girmistim. Şeninde hakkında hayirlisi olsun canim. 2 çocuğun varmis zor olur.  Olursada  Rabbim kolaylik verir zaten. Ama kondomla daha dusuk bir ihtimal canim.
-Reklam-
0 oy
(7,620 puan) tarafından
Tam idrar tahlili yaptirabilirsin
tarafından
Pazartesi doktora gidecem belki gebelik var diye böyle olmuştur diye umurt ediyorum
(7,620 puan) tarafından
Hayırlısı
0 oy
(89 puan) tarafından
arada bana da oluyo normal sanırım
tarafından
Ben gebelik beklediğim için belki bir umut diyorum
(89 puan) tarafından
inşallah canım Allah isteyen herkese versin

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 181 göst.
0 oy
4 cevap 92 göst.
3 Kasım 2021 Diğer kategorisinde arzu07 (191 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
22 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _aysenurr_.01 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 71 göst.
22 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hsret.1234 (89 puan) tarafından soruldu

410,225 soru

12,336,638 cevap

39,400 kullanıcı

Kategoriler

...