0 oy
508 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kadın YouTube dan video çekip kıyafetlerni kesiyor.

image

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok saçma olmuş bence amacı ne ki
(1,073 puan) tarafından
Kız  rüyamda gördüm yani gercek yüzünü dgl bu profikdeki yüzlü bi cansız manken vardı esinin de Ayni cansiz bi manken. Dogum günün vardi kimse yüzünü gormesin tanımasın diye manken koymustunuz. Gecen evlilik yıl dönümüde foto atmistin ben gormedim sildin belki o yuzden rüyama girdi
tarafından
Hahahahah kiz allah seni ne degiisk rüya görmüşün
(1,073 puan) tarafından
Oyle valla rüya iste kız
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne mana şimdi bana seni sevmiyorum diyen birine ne minnet edecem fakire fukaraya veririm kıyafetlerini ne kesipte ziyan edecem 
0 oy
(12,832 puan) tarafından

YouTube den video çekmek nasıl akıllarına geliyor öyle Bi anda :ermm:

0 oy
tarafından
Mallar ya yeminle para icin herseyi yapıyolar lanet olsun sapıklar sapkınlar 
0 oy
tarafından
Dinimizde bir erkek hamile karısını boşayamaz çok günah zaten bunu araştırıp öğrenebilirsiniz Ama eğer ki gerçekse de Allah Onun boynunu devirsn
tarafından
Herşeyi dine uygun yapmadıklarına göre.. boşayan adam çok günah filan umurlarinda değil
tarafından
Aynn öyle cnm
0 oy
tarafından
Fenomen olma çabaları benceee
0 oy
(15,941 puan) tarafından
Önündeki haplar ne için acep millet ne işlerle ugrasiyo Ya Rabbim
0 oy
(7,627 puan) tarafından

Yani şimdi belliki piskoleji bitmiş ablada kesince koca gerimi gelicek yada inkiammi almış olucak  uykum var benim da :woot:

0 oy
(7,786 puan) tarafından
Alttaki yorum iyiymis devamini görmesem de sen çocuk ben çocuk yaptik bir cocuk dogru bi yorum
0 oy
(940 puan) tarafından
Insaallh o ilaçları ocmoyordur 
tarafından
İçiyormus
0 oy
(327 puan) tarafından
İnsanların aklına nasıl geliyor böyle üzüntülü anlarda video çekip YouTubea atmak hayret valla
0 oy
(16,583 puan) tarafından
Eee sonuç  hıncını kıyafetlerden mi cikariyir bide marifetmis gibi video çekiyor fenomen olma çabası 
tarafından
Kesinlikle
0 oy
(921 puan) tarafından
Kocasi aldatmis o yuzden kiyafetlerini kesiyor kadina cirkinsin felan demis bakimsizsin kiyafet secimini sevmiyormus kadinda bende senin kıyafetlerini sevmiyorum diyip kesiyor iste adamin herseyini kesiyor yazik ya hamile birde boyu devrilsin hormonlar zaten tavan yapıyor kimse anlamiyor hamile kadinlari ayrica adam video izlemeyi cok seviyormus benide izle diyor cani ne kadar yanmissa kimse bilmez icjni disini neler oldu 
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Bence ergence ya izledim ama video da çekmezsin ya tuhaf olmuş bence evi terk eder giderim direk ne diye ugrasayim

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 627 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 230 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Asabii (579 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 169 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Minikii (787 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.