0 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (3,526 puan) tarafından
Kızlar 2 aylık aşımız var ateş yapar mı neye dikkat etmem lazım 

5 Cevaplar

0 oy
(5,626 puan) tarafından
2 aylık alışı biraz sıkıntılı bir aşı ateşe dikkat etmen lazım 3 gün banyo yaptırma
(3,526 puan) tarafından
Evet bende öyle duydum eşim de şansa gececi bu hafta naparsam artık :(
(5,626 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun inşallah
(3,526 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Yapar canım gitmeden yarım saat once flan bir cay kasıgı calpol ver atesi faln cıkmaz agrısı da olmaz ben oyle yaptım ne atesi cıktı ne agrı oldu cok sukur rahat atlattık 
(3,526 puan) tarafından
Oy kıyamam annesi, bakalım bizimki nasıl olucak
(4,060 puan) tarafından
Ay ıns rahatlıkla atlatıesınız canım benim cok zor oluyor her asırda olup olup dirildim ben
(3,526 puan) tarafından
Bakalım valla 1 aylık aşıda bişey olmadı çok rahattı, bunda da kısmet artık herkes çok zor diyor 2 aylık aşı
(4,060 puan) tarafından
Zormus ben anlamadım en son yaptı cok yakıyor dedı oyuzden enson onu vurdu yoksa tutamadın dedı
(3,526 puan) tarafından
Yaa bakalım hayırlısı artık
0 oy
(1,585 puan) tarafından
2 aylık aşı bizde ateş yapmıştı ateşi 38 bucuk olunca calpol verdim eklem yerlerine bez koydum
(3,526 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(116 puan) tarafından
Bize yapmıştı canım ateşini takip et düzenli olarak 37 olabilir 37.8 olabilir o zaman şurup verme kendin düşürmeye çalış bez ıslatıp vücudunu sil alnını karnını bacaklarını vesaire ama sildigin su cok soğuk olmasın şoka sokarsın bebişi ılık olsun baktın düşmüyor 38 39 oldu o zaman 1 çay kaşığının yarısı yani çok az calpol verirsin canım 6 saat arayla vermen gerekiyor tabi inşallah ilaca ihtiyaç duymazsin kuzum geçmiş olsun miniğe :)
(3,526 puan) tarafından
İnşallah canım çok sağol, şansa bu hafta eşim de gececi inşallah ateş te 39u görmeyiz elim ayağıma girer valla ☺️
(116 puan) tarafından
Rica ederim canım ne demek :) yok kuzum sen sakin ol ki bebiş de stres yapmasın inşallah yükselmez canımm güzel düşün güzel olsun :)
(3,526 puan) tarafından
İnşallah canım çok sağol ☺️
(116 puan) tarafından
♥️☺️♥️

İlgili bir soru bulunamadı

408,406 soru

12,270,330 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler

...