0 oy
811 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben alyansımi daha 4-5 aylık evliydim düşürdüm yani bir tektaşım var o da elime küçul geliyor takmiyorum herneyse. Bizim travel sistm bebek arabamız vardi onu satıp kabin tip almak istiyorum satmadan alamam kac zamandir yazıyorlar ama geri dönüş yok almak için apartman olduğu için o travel sistem ile dısari çıkamıyorum. Oğlumun evde cani çok sıkılıyor kalabalik olmayan yerlerde az dolanırım diyorum arada parka giderim ama dısari çıkamıyorum esim de dedi o zaman benim alyansımi bozalim alalim içim rahat değil ama başka türlü de alamayız

34 Cevaplar

0 oy
(457 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bebek arabasını alınca işin gorulecekse, bebeğin mutlu olacaksa, başka şansınız da yoksa bozdur gitsin ilerde gene alırsın. Bu kadar altın düşkünü yorumları okuyunca şok oluyorum paran olmadıktan sonra alyansin olsa ne olur ne faydası var ki sana eğer ihtiyacın varsa başka şansin da yoksa bozdurdugunda daha faydalı bı ise yarayacaksa hiç düşünme bile ya
tarafından
He bende bunu demek istiyorum evet bir bebek arabası var elimde ama 2. Kat merdivenlerden inip cıkarken bir gün oğlum da bende düşücez diye korkuyorum. 2 taksit doğalgaz faturamız var birde televizyok taksidimiz var eşim dedi ben bunlar ödiycem bu ay annemden alıcam biraz alamam 1 ay sonra alabilceğini bilsem bekleyim ama o taksit faturalar bebek masrafı derken zar zor geçiniyoruz ben o bebek arabası satılmadan alamam bekliyorum ne zamandır satilmıyor zaten evde tek oğlum bütün gün cani sıkılıyor dısari cıkinca daha mutlu oluyor ama herkes asla bilmem ne deyince bir düşündüm acaba ben mi yanlıs düşünüyorum diye
-Reklam-
0 oy
(76 puan) tarafından

Bir bebek arabası için alyans bozdurulmamalı 

tarafından
Başka türlü alamıyorum ama
(76 puan) tarafından
Taksit ilede mi aalamazsın
tarafından
Aa taksitle bi sorayım eşimee
(76 puan) tarafından
Taksit yapan bir mağaza bulup alabilirsin evkur tarzı yerlerden
0 oy
tarafından
Asla bozdurmam
tarafından
Ama dışarı çıkamıyor oğlum başka türlü de alamam araba
tarafından
Ucuzundan baston araba alabilirsin
tarafından
Yani en ucuz 200 tl şuan ekstra onu bile alamayız
(88 puan) tarafından
Canım cebinizde 200 tl verecek para bile yokken bebek arabasının derdine düşmeyin yani kucakla bebeğini götür gücün yetmiyorsa eşin işten gelince haftada bir iki akşam çıkarsın ne gerek var her çocuğun bebek arabası mı olması lazım
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Böyle birşey için alyans bozdurmam ben canım.
tarafından
Öyle mi diyorsun ama dışari çıkamıyor oğlum canı çok sıkılöyor
(7,119 puan) tarafından
Tercih senin tabiki. Erkeğe altın haram ama  bilemedim.
0 oy
(9,621 puan) tarafından

Canim zaten erkeğe altın haram boz gitsin 

:angel:

tarafından
Içim hic rahat değil ya
(9,621 puan) tarafından
Kıyamam canım ya sende bebeğini düşünüyosun..tabi ben şaka yaptım ama şu zamanda altın bozdurmayın yazık olur istersen 200 liraya falan baston arabalar var çok hafifler rahatlar yada elden taksiyle alabileceğiniz bi yer varsa ordan alabilirsiniz daha rahat ödersiniz
tarafından
Vallah canim inan o 200 liralik olani bile almaya imkan yok bir sürü borç ödüyoruz zar zor geçiniyoruz taksitle de baktim şimdi 500 lük araba 1000 oluyor
0 oy
tarafından
Bnm ellerim sis hala satmadım onu zayiflayip takacağım alyansi hatırası var 
tarafından
Ellerin şiş olmuyor başka ama oğlunun ihtiyacıni gidermek başka
tarafından
Sen bilirsin
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Bozdurmazdım canım

tarafından
Öyle mi diyorsun canım
0 oy
(3,992 puan) tarafından
ihtiyac durumunda bozdurabilirim ama evde baska bir bebek arabasi varken bozdurmam canim
tarafından
Evet canım başka bir bebek arabası var ama onunla merdivenlerden inemiyorum 2. Kat birde çocuk dısarı çıkmak istiyor
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Bozdurmam kesinlikle Allah mecbur bırakmasın çok çok ihtiyacım olmadan asla bende hamileliklerimde kilo aldım kaç yıldır alyansimi takamiyorum eşim kendisinin ve  benim.küçük olanı verelim parmağına olan başka bir yüzük al dedi onu bile kabul etmedim 
tarafından
Benim tektaşım da elime olmuyor bozdurmuyorum ama ihtiyac başka eline olmamasi baska
(2,040 puan) tarafından
Hiç bebek araban olmasa o ayrı canım ama seninde varmış sonuçta ama yüzük senin karar senin sen bunu zaruri ihtiyaç olarak görüyorsan  sonuç belli zaten
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Bu zamanda altın bozmak için çok çaresiz olmak lazım taksit bak ne bileyim satılmasını bekle 
tarafından
Ya baktim şimdi de taksitle 500lük araba 1000 oluyor resmen
0 oy
tarafından
Çocuğuma eşime feda olsun alyans maddi şeylerin yeri dolar Rabbim manevi boşluklar yaşatmasın 
tarafından
Canım ben düğünden kısa bir süre sonra tüm bileziklerimi eşime verdim arabamız yoktu birinden isteyince de laf söz oluyordu gazını koydun mu yavaş kullan dikkat et biktirdilar bende sıyırdım verdim şükür şimdi kapıda bir motor bir araba var lafimizi edenler bize özenir oldu o yüzden bozdur gitsin madem olmuyor inan eşin daha iyilerini güzellerini alır yeter ki imkanı olsun benim için altın askı hiçbir zaman değerli olmadı
tarafından
Yaa ne güzel düşünmüşsünüz canım ya bende bir yanım diyor ki dışarı çıkamıyorum oğlum dışari istiyor bir yanım diyor ki bekle diğer arabanin satılmasıni hiç bilemedim ki
tarafından
Şahsi fikrim satarim alyansi çocuğumun arabasını alırım diğer araba sarılınca da üstüne para koyar güzel bı şey alır takarım
tarafından
Sağol kuzum bi bekleyim 3-5 gün daha artik bakalim
(457 puan) tarafından
Sonunda doğru düzgün bı yorum. Şok oluyorum asla bozdurmam öyle yapmam böyle yapmam diyeneleri görünce. Çocuğundan önemli mi Allah aşkına o alyans 40 kere alınır ama çocuğun bu zamanları tekrar geri gelmez
0 oy
(5,939 puan) tarafından
Bende  başka  alyans  almak  için  bordurmak  istiyordum  ama  yapamıyorum  sonuçta  ilk  yüzükler  parmaklarım  sis  ne alyans  ne tek taşımı takamiyrum
tarafından
Canım ben de keyiften bozdurcak olsam evet kıyamam ama oğluma da gerekli bilmiyorum ya
(5,939 puan) tarafından
Sen bilirsin canım  başka  alternatifin yoksa bozdur
0 oy
(2,076 puan) tarafından
Bebeğin ne kadarlık canım, bence bozdurma bozulmaz yani
tarafından
8 aylık canım çok canı sıkılıyor evde
0 oy
tarafından
Bozdurmazdim cnm sonucta bi hatirasi var 
tarafından
Oğluna lazım olsa da alamasaniz da mı
tarafından
Aynen cnm almazdim sonucta anisi var takside girer minik minik oderdim ama yinede satmazdim ha bi saglik sorununa para falan lazim olmadigi surece
0 oy
(902 puan) tarafından
Canım ben bozdurdum ama sağlık için bebeğim çok hastaydı hastaneye götürebilmek için yaptım bebek arabası için bozdurmazdım sağlık durumu olmadıkça bozdurulmamalı diye düşünüyorum 
tarafından
Çok geçmiş oldun kuzum sağol
0 oy
tarafından
Bozdurdum zorda kalinca
tarafından
Bilemedim bende içim hiç rahat değil
0 oy
(137,277 puan) tarafından
yok bozdurmam ben
0 oy
(14,153 puan) tarafından
Ne olur ne olmaz çok daha acil bir ihtiyaç için kenarda birsey olmalı araba büyük bir ihtiyaç değil bence evde ki arabanın satilmasini beklyebilirsiniz bunun için alyans satmak bana mantıklı gelmedi 
0 oy
(703 puan) tarafından
Eşim alyansini satıp bebek arabasi almıştı oğlumuza ama durumumuz yoktu ve başka bebek arabasida yoktu.Ama olsaydı satmazdi.Diger bebek arabasinj uygun fiyattan satıp kabin tip bebek arabasını ikinci el alabilirsin.
0 oy
(5,845 puan) tarafından
Bebeğin kaç aylık araba olmasa olmaz mo 

Bebeğim 7 aylık her yere kolumla götürüyorum 
tarafından
Canım 8 aylık bebeğim

Küçük yer yada ilce de olsam bende almam yengem kardeşim hep öyle yapıyor ama istanbuldayim ya burda olur mu ki öyle
(5,845 puan) tarafından
Canım bende İzmir’deyim valaha bal gibi oluyor hiçte sıkıtu olmuyor şahsen ben yapmazdım böyle birşey için

İlgili sorular

+2 oy
22 cevap 605 göst.
16 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 105 göst.
0 oy
7 cevap 340 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 596 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu