0 oy
460 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar 14 gün önce doğum yaptım. Dün 2.5 yaşındaki oğlum kurabiye istedi. Eşim de bu hafta 4-12 çalışıyo. Gece 1 de geliyor yani eve. Her neyse bebeğimi emzirdim. Besigine koydum.. 2.5 yaşındaki oğlum ile mutfakta kurabiye yapıyorduk. Oğlum koridora baktı çok korkuyorum anne bana bakıyor dedi. Bende korktum yalan yok. Ne var oğlum orada dedim çok korkuyorum dedi. Ne oldu bende anlamıyorum. Ha bir de oğlum korkunc birsey gördüğünde çok korkuyorum der yani. Bende baktım koridora birsey yok. Acaba dedim belli mi olur hırsız gelir eve odadan odaya geçer falan. Baktim birsey yok.

Acaba nedir kızlar? Sizde de oluyor mu? Aksam acacaktim post. Gece gece kimseyi korkutmayim ddim

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dua okusaydın kuzum ayetel kürsi fatiha Felak nas aklına ne gelirse telefondan bile açsan olur korkutmuşlar demek ki 
tarafından
Valla hiç aklıma gelmedi. Bende kirkliyim ya. Sure falan okunmaz diye biliyorum
tarafından
Ezbere okuyabilirsin canım duaları
-Reklam-
0 oy
tarafından
Gölge falan düşüyorsa pencere denk geliyorsa koridora ondan korkmuş olabilir canm
tarafından
Bazen çocuklar nesneleri korkkunc şeylere benzetip korkuyorlar izledikleri cizgifilmlerle alakalı
tarafından
Yok cnm bnm. Koridorun ışığı açık hep. Anlamadim valla
tarafından
Düşünme ya takıntı yapma lohusasin çocuk o da dedigim gibi kafadan uydurup korkutmustur kendini
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Ne gördüğünü sorsaydın bi canm oğluna?
tarafından
Sordum cnm ne var annecim orada dedim birsey demedi. Çok korkuyorum ddi.
(3,159 puan) tarafından
Korkmuştur  oku bol bol kendine çocuğuna canm
0 oy
tarafından
Cocuga dua oku ufle cnm onlar masum gunahsiz melek belki gorunuyolardir  veya hissediyodur
tarafından
Annemde öyle ddi ama anlamadım. Bir kaç defa tekrarlamisti
tarafından
Oku ufle cnm
0 oy
tarafından
Çocuklara arada oluyor. Eğer gündüz TV de bişe izlediyse o bile aklında kalabiliyor. Benim oğlumda 3 yaşındayken anne orda bişe var bana hirrr yapıyor derdi korkardı. Sorduğumda öcü derdi sonra sonra geçti. Ne olduğunu bende çözemedim
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Telefondan dua ac dinkeyin canim hide sakin cocuguna korktugunu belli etme yoksa tum direnci kirilir
0 oy
(6,681 puan) tarafından
E ccnm lohusasin ya ondan korkutma ins geçer kuran hep yanında olsun ayet taşı boynunda cagorabilecegin birileri varsa çağır 
0 oy
(196 puan) tarafından
Benim dayımın kızıda o yaşlarda annesi doğum yapıcaktı bize bırakmıştı kızı aynısını yapıyodu karanlık odaya bakıp bana bakıyo korkuyorum falan diye bağırıyodu  şimdi 17 yaşında bişeyi yok korku şeyleri izlemiş sanırım ozaman gördüğü şeylerden korkuyodu psikolojik yani
0 oy
tarafından
Normaldr cnm lohusa oldgun icn evde bi büyük olsun yaninzda
0 oy
tarafından
Bol bol dua oku karanlık olduğu için çocuk korkmuştur
0 oy
tarafından
Canim dogrulugunu bilemem ve korkutmak istemem ama sey duymustum kucuk bebeklere gorunurler diye duymustum ama dedigim gbi dogrulugunu bilemem. Oyle bisey olabilir mi
0 oy
tarafından
O daha küçük ya demek ki görünüp korlutmuşlar evde rukye aç youtu.bedan dualar aç evi sirkeli suyla sil kendin de bol bol ayetel kürsi nas Felak oku
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Kendi gölgesini yada herhangi bir eşyanın yansımasını görüp korkmuş olabilir.. bebekler melektir onlara kötü şeyler görünmez endişe etmeyin.. 
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Bence kendinize kuruntu yapmayın. Gündüz TV'de gördüklerinin etkisinde falan kalıp gördüğü nesneleri bir şeye benzetip ondan korkmuştur. Yorumlarda korkutmuslardir falan yazmışlar Yani o daha günahsız 3 harflilerin korkutacagini sanmam. Her şeye 3 harfli diyenlere de şaşırıyorum doğrusu. 
0 oy
tarafından
Çocuklar hayali arkadas veya canavar gibi seyler üretiler korkma

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 266 göst.
17 Temmuz 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 888 göst.
0 oy
7 cevap 1,520 göst.
27 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu