0 oy
548 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

image

image

Merhaba aranıza yeni geldim, bir sorum olacaktı Özel Bingöl hastanesi hakkında bilgisi olan var mı acaba fiyatları tahlil vs ücretleri hakkında ? (Kadın Doğum)

2 Cevaplar

0 oy
(2,825 puan) tarafından
Ben 2 ay önce falan gittim muayene ücreti 80 tl idi kan tahlili de genel tüm tahlilleri istedi onun için de ekstradan 20 tl ödedim yani toplam 100 ödedim Engin beye gitmştm
tarafından
Tahliller 20 TL mi onun öncesinde hiç ücret ödediniz mi ultroson filan
(2,825 puan) tarafından
80 tl işte muayene ücreti 20 tl de tahlil
tarafından
Hayır şunu demek istedim tüm tahlillere mi 20 TL istiyorlar o kadar az olmasına şaşırdım
(2,825 puan) tarafından
Evet tüm kan idrar 20 tl ultrason zaten normal gebelik muayenesinde bakılan ultrason o muayene ücretine dahil ben o kadar ödedim yani  değişmş midir bilemem
tarafından
Aynen şimdi 95 ₺ olmuş ama bizim indirimimiz olduğu için bı tık aşağı ödeyeceğiz, çok teşekkür ederim sağolun
tarafından
Yok aynı canım ilk 75 idi sonra 80 oldu hala sabit
tarafından
Bir arkadaşta dün gitmiş 95 dedi ama bilmiyorum bakalım gidince öğreneceğiz artık, teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sinan hoca vardı o şimdi gitti 2.700 dedi sezeryana, pahalı ve doğum olduktan sonra fazla ilgilenmiyorlar, kadın doğum ve çocuk Hastanesi'ne git Yunus İbiğe ben son anda onda doğum yaptım çok iyiydi
tarafından
Kuzum okudum ay bir anda çok sevindim, bana resimlerini instagramdan atabilir misin
tarafından
Yani bebek hiç olmasa pozitif çıkmaz hepsi negatif çıkar kuzum, belki yeni yeni bebek idrara karışıyordur, bence en sağlıklısı Sağlık ocağı varsa bir Kan testi ver orda kesin çıkar
tarafından
düzenlendi
Ay sağlık ocağı varda kan almıyor
Ya esimle ortak instgram :) ordan atarsam oda görür
05385694 eğer kabul edersen mesaj at bana ben sana göndereyim wpden resmini
Yada bu postu guncelleyim yükleyim sen nasıl istersen
tarafından
Yükledim bacım posta resimleri
tarafından
Gördüm kuzum postundan baktım resim var orada :) valla o pozitif çıkan testi yaptım bende hep, diğerini hiç yapmadım ama olmasa çıkmaz diye düşünüyorum ve belli bariz var yani kuzum 05541531390 buda benim kuzum kaydedebilirsin

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 34 göst.
12 Mayıs 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Adanalibelammm (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 262 göst.
8 Haziran 2022 Aile kategorisinde Toprakkokusu176 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 157 göst.
8 Mart 2022 Aile kategorisinde kubraugur (2,530 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 168 göst.
19 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1995 (1,417 puan) tarafından soruldu

405,937 soru

12,167,675 cevap

36,631 kullanıcı

...