0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (61 puan) tarafından
4aylik hamileyim yarın doktor randevum var...ama ne giyeceyimi bilemiyorum...giysilerimin hic biri gelmiyor((( ahhh pandemi bize ne durumlara düşürdün((( hic bi şey alamayacaq duruma gəldim(

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evdeydimmm yine evdeyimmm pek bisey deyismemis 
-Reklam-
0 oy
(413 puan) tarafından
Hepimizi çok kötü etkiledi maalesef özellikle çocukları psikolojik olarak çok yıprattı. Bi de dolap uygulamasından çok uygun fiyatlı çok temiz kıyafetler alabilirsin ben sadece 3 4 ay giyeceğim zaten dışarı da çıkmıyorum gezmeye diye oradan aldım kontrollere giderken giyiyorum :) 
0 oy
(1,077 puan) tarafından
Hiç bir şey sanırım.
0 oy
(122,870 puan) tarafından

benlik bisi olmadi yaa zaten evdeydim gene evdeyim gezenlere ooh oldu :)

0 oy
(4,852 puan) tarafından
Bızı olumlu yonden etkiledi diyebilirim. Tam hastalık cıktıgında hamıleydım pandemı doneminde esim calısmıyor du evdeydi hamılelıgımde, dogumda ve sonrasında cok yardim etti. Sımdı diyoruz bıze ıyı oldu herseyı kolaylıkla atlattık sukur 
0 oy
tarafından
Eşimi işinden etti aç bıraktı hayatımı zehir etti hastalık bıraktı hayatımı b.k etti maalesef kalıcı hasar bıraktı 
0 oy
(50,952 puan) tarafından
evde oldugum icin alisveris yapmiyorum olanlari idare ediyorum ciktikca ☺️ aslinda cikiyoruz parkti annemlerdi falanda suslenmeye gerek kalmiyo paspal gidilicek yerler ☺️
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Çocuklarımızı çok etkiledi oyun oynarken bile korona virüs diyolar maskeden bahsediyorlar izin rahatça nefes bile alamıyoruz daha ne olsun: (
0 oy
tarafından
pandemi bitsin cocuma yerleri elle yuzune sur dicem o derecedeyim bu donemde yeni anne olanlar cok sansli cunku bebek ne anlar pandemiden sende ohh gelen yok giden.yok mis gibi buyut ama buyukler oyle degil valla bitsin artikk Allahiiimmmm
0 oy
(1,012 puan) tarafından

Önceden ** ayağı yemiş gibi gezerdim :D bir yıldır ev kuşu oldum. Gerçi araya hamilelik girdi zaten istirahat zorunluluğum var. Onun dışında da bütçemiz rahatladı eşim de ben de gezemedigimiz icin maaşı hüpletemiyoruz artık. 

0 oy
(539 puan) tarafından
Evlendim hamileyim  oyle bakalım
0 oy
(44,928 puan) tarafından

Sürekli evdeyiz dışarı çıkınca ayaklarım birbirine giriyo sanki dışarda yürümeyi unutmuşuz :D

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 133 göst.
+1 oy
66 cevap 2,231 göst.
19 Kasım 2024 Aile kategorisinde Kralice55 (6,531 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 335 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde uldgdml (518 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 261 göst.

405,651 soru