0 oy
211 göst.
Aile kategorisinde (181 puan) tarafından

Sorum bebek bakımında kapatılır mı bilemedim o yüzden buraya soruyorum hanımlar benim oğlan 7 aylık ama afedersin meme ucumu mübarek sakız gibi çiğniyor Allahım çok canım yanıyor oyuna çevirmesin diye belli etmek istemiyorum ama yara olmaya başladı çoğunlukla mama ile besleniyor ek gıda alıyor sütüm çok az mahrum kalmasın diye emzirmeye çalışıyorum ama sadece çiğneyip duruyor :D biberona emziğe falan yapmıyor böyle neden canım memişimi ısırıyor fikriniz var mı? :angel:

5 Cevaplar

0 oy
(1,396 puan) tarafından
Diş çıkarıyorsa olabilir kaşınıyor dur diş etleri belki
(181 puan) tarafından
Diş etleri bu ara kaşınıyor ama fotoğraf atmıştım geçen gün cnm diş mi diye değil dediler öyle deyince başka bir şey mi var ki dedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Süt gelmiyor olabilir mi canım benim kızım da 8 aylık bazen çok emine süt iyice azalıyor oda ısırmaya başlıyor 
(181 puan) tarafından
Sütüm var cnm ama çok az yani 3 gündür emmiyor beni ısırıyor sadece acaba biberon gibi gelmediği için ona süt gelmiyor gibi olabilir mi ki?
tarafından
Olabilir canım çok çok gelse ısırmaya fırsat bulamaz
(181 puan) tarafından
Of off çok kötü oldu emziremiyorum artık çok az da olsa süt bazen ağrıyor göğsüm sütten dolayı mı ki
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Postun uste ciksin ☺☺☺
(181 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cnm Allah razı olsun
(22,072 puan) tarafından
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘☺☺
0 oy
(775 puan) tarafından
Aynen bizde 7 bitti 8den gün aldık sakız gibi cigniyolsr bide tam ısırıp suratıma bakiyolar şebek ya 
(181 puan) tarafından
Ay evet benimkide aynı en son ucu ağzında kalacak diye korkuyorum :D birde tutup çekiştiriyor gözümün içine baka baka lastik gibi uzatıyor memişi ben bile hayret ediyorum o kadar uzadığına :D
(775 puan) tarafından
Benim birde ikiz canım benimki. Kopmadiusa korkma=))
(181 puan) tarafından
Vayyy çok zor mu iki bebek Allah kolaylık versin
(775 puan) tarafından
Rabbım. Kolaylığını veriyor sağlıklı olsunlarda geri gelip geciyor
(181 puan) tarafından
Tabi ki cnm Allah bozmasın
0 oy
tarafından
Benim kizimda isirir biberonuda tabi isirir kizim sutumu hic almadi bazen cikartiyom aliyor mu diye ama yok oda isiriyo oyuna ceviriyo
(181 puan) tarafından
Bnmki de aynı ya

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 38 göst.
0 oy
3 cevap 109 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,688 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 625 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde uldgdml (524 puan) tarafından soruldu
+10 oy
42 cevap 1,749 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hosmerim (2,946 puan) tarafından soruldu

405,839 soru

12,162,968 cevap

36,612 kullanıcı

...