0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (2,243 puan) tarafından
iyi geceler hanimlar dun birden bire bogazim agridi oksuruk basladi oglene dogru heryerim agrimaya basladi doktora gittik covit testi yaptilar aksam sonuc negatif cikti sabah doktora gidicem ama duramiyorum suan gogsum cikacak gibi agrio oksurukden nasil azaltirim bu oksurugu varmi tarifler..

6 Cevaplar

0 oy
(7,620 puan) tarafından
Ilık su bir kac damla limon 1 kaşık bal iyi gelir 

Ya da azıcık nane kaynat
(2,243 puan) tarafından
nane limon ictim canim birde balli olani deneyeyim saol ❤️
(7,620 puan) tarafından
Bal boğazı yumuşatıyor öksürürken oluşan tahrişi önlüyor
Geçmiş Olsun
(2,243 puan) tarafından
saol canim hemen ictim :)
-Reklam-
0 oy
(1,447 puan) tarafından

Ballı süt iç <3

(2,243 puan) tarafından
saol canim ❤️
(1,447 puan) tarafından
Malesef azaltıyor  ama geçmiyor benim gibi çok öksürügün varsa . Aferin varsa içebilirsin yada boğazını sıcak bi bezle sar iyi geliyor canım
(2,243 puan) tarafından
gecmez tabi canim en azindan sabaha kadar durabileyim o yeter bana :) ❤️ aferine benzer diye vermisti daha once eczaci katarin ondan ictim
(1,447 puan) tarafından
Bezi ısır boğazına koy ben hamileyken yaşadım çok zor gecmiyor da geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsi:)n
(2,243 puan) tarafından
insallah canim saol yapicam simdi utu ile :) gecmiyo gitgide de artiyo gogsum sirtim parcalancak gibi hissediyorum
(1,447 puan) tarafından
Geçmiş olsun çok.  Keşke gün arasında bi baharatcıya uğrasaydın onlarda oluyor bitki çayları canım
(2,243 puan) tarafından
saol canim hic aklima gelmedi sorma .hemen test yaptirip eve geldik .annem babama ihlamur biraktirmis kapıya onu ictim
(1,447 puan) tarafından
Hastaneye gittiysen dikat et canım geçmiş olsun
0 oy
(125 puan) tarafından
Bi bayanda görmüştüm canm soğanı rendeleyip suyunu cikariyidu ıçine bal katıyordu onu bir tatlı kaşığı yiyip arkasından 10 dk sonra ılık su içiyordu o coviddi öksürük böyle gecirmisti
(2,243 puan) tarafından
bu da enteresanmis hemen deniycem valla ölüyorum kizimi uyandirip hastaneye goturmeye kiyamiyom bekliyorum yoksa acile kosacam
0 oy
tarafından
Balli sut yap yada zencefil canim bende oksuruyom burda beklim 
(2,243 puan) tarafından
zencefilim yok da bal ictim simdi canim saol . gecmis olsun cidden cok zor birsey
tarafından
Sanada canim cok sagol gercekten ya disarda bide tutunca biri korona sanacak diyorum balli.sut ictim az once sende ic bol bol iyi gelir canim ama imkanin varsa hastaneye git yoksa evde gecmiyor malesef yarin gidecem bende
(2,243 puan) tarafından
aynen canim e gelinve de tutulmuyo binada kesin korona sanmislardir zaten baya karda yatmis gibi oksuruyorum. sabah hemen doktora gidicem canim boyle gecmez dinlenebilsem belki gecer de kizim var onunla ilgilenmek icin iyilesnem lazim ❤️
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Pekmez ve limon canım sık bi güzel ılık yap iç geçmiş olsun canım 
0 oy
tarafından
Nane limon iç canım geçmiş oldun

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 534 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
8 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ptrck (953 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
11 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Merveeymen (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 286 göst.

414,173 soru

12,464,611 cevap

46,850 kullanıcı

Kategoriler

...