0 oy
386 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bebekler yüzüstü dönmeyi öğrenince emeklemesi daha mı kolay olur? Benim bebeğim yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor, yatırdığım an ağlıyor durduramıyorum. Kısa kısa anca benim üzerimde duruyor emeklemeyle alakalı bir destek veremiyorum o yüzden =(

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kaç aylık kuzum. Benimki yedi aylık o da çok durmaz yüzüstü hemen ağlar 
tarafından
6 aylık
tarafından
Kuzu illa yüz üstü durup emekleyecek diye bir kural yok ki bir bakacaksın kendi yüzüstü durmaya başlayacak çünkü emeklemeye hazır olacak. Hepsi yavaş yavaş sıkıntı yapma. Benimki beş aylıktı yuzustunden sırt üstü donmuyordu çok taktım kafaya bı baktım dönmeye başladı
tarafından
Benimki de şimdi uğraşıyor ama yapamıyor tam, merak ettim de aslında o yüzden soruyorum
tarafından
Ahaha zamanla kuzum yerim ben onu zamanı gelince yapacak stres yapmaya gerek yok benimki yedi aylık hala durmuyor öyle sinirlenip ağlıyor
-Reklam-
+1 oy
(5,908 puan) tarafından
Benim kziimda sevmiordu ama cok erken donmeye basladi bide her cocuk emeklicek diye bir kural yok canim emeklemeden de yuruyen cocuklar cok
tarafından
Ayağa kalkmaya çok meraklı 4 ayından beridir belki de öyle olur
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Alakası olabilir benimki sürekli yüzüstü yatardı erken süründü yani
tarafından
Valla bende emin olamadım işte, oturmaya, ayağa kalkmaya çok meraklı yüzüstü durmayı hiç sevmiyor =)
tarafından
Maşallah sizinkine de =)
(1,430 puan) tarafından
Sağolasın
0 oy
tarafından
Bazı bebekler emeklemeden yürürmüş gider ben hoc emeklememişim mesela direk yürümeye çabalamışım 
tarafından
Bu da 4 ayından beridir sürekli oturma ve ayağa kalkma meraklısı ama bakalım belki benimki de öyle olur
tarafından
Üzülme dert etme diyeceğim ama insanın elinde değil ben bile daha şimdiden endişe ediyorum yürürken bile insan korkuyor yaa
tarafından
Aynen öyle valla elinde değil insanın, ben zaten genelde herşeyini kendi haline bırakıyorum ama bunu hiç yapmayınca sorayım dedim
tarafından
Sağlıkla büyüsün inşallah
tarafından
Amin inşallah, siz de öyle
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Beceremediği için zorlandığı için sevmiyordur. Ne kadar yüzüstü durursa oturması emeklemesi o kadar kolay olur çünkü kasları gelişir
(3,209 puan) tarafından
Ben küçük sandım oturduktan sonra durmaz tabi yüzüstü canım belki emeklemeyecektir.
tarafından
Doğduğundan beridir ağlıyor kız =) oturmadan önce de ağlamaya başlıyordu =)))
(3,209 puan) tarafından
İlk  başta hiçbir bebek sevmez ama her gün 10 15 dakika koymak kasları için çok önemlidir canım. Zamanla alışınca öyle oynarlar. Kilosu varsa o da rahatsız ediyor olabilir
tarafından
Ay yok doğdu doğalı hep uğraşıyorum, anca işte 5 dakika o da zorla, yoksa direkt ağlamaya başlıyor ağlasa da almıyorum son raddeye kadar. Öyle çok kilosu da yok ama belki kendi kendine yapar bilmiyorum bakalım ben bir tek bunu hevesle bekliyorum
(3,209 puan) tarafından
Belki direk yürür baksana kalkıyomuş da
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Benim  kızım  hep yüz üstü döner  durur  ama  emekleyemiyor bence  onunla  alakalı değil 
tarafından
Bilmiyorum valla ilk bebekte olunca merak ettim. Ben emeklemelerini çok seviyorum bebeklerin o yüzden istiyorum sanırım =)
(5,941 puan) tarafından
Bende  istiyorum  ama  emeklemiyor  canım  arkasamin  5.5 6 aylıkken  emeklemis  benim  kızım  7 aylık  tık yok
tarafından
Bakalım belki de direkt yürür =)
0 oy
tarafından
Emeklemeden yuruyen cocukda cok. Kendi haline birak zamanla hersey olur
tarafından
Ya ben bebeklerin emeklemesini çok seviyorum, ilk bebekte olunca merak ettim =)
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Benimde 7 aylık çok az yüz üstü duruyor onda da geri geri emekliyor ama yürütüyorum gövdesinden tutum öyle gezmeyi daha çok seviyor
tarafından
Valla benimki sırt üstü yüzüyor evin içinde hahah =) ayağa kalkmayı ve oturmayı çok seviyor 4.ayında başladı, ama doğdu doğalı hiç yüzüstü yatmayı sevmedi =)
(3,675 puan) tarafından
Ay benimki de sevmiyor sinirleniyor :D geri geri koltukların altına girmeye çalışıyor :D

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 545 göst.
27 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 129 göst.
0 oy
6 cevap 212 göst.
17 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehra yasin art (813 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 156 göst.
14 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Katibe Anne (168 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,039 soru

24,380,041 cevap

348,660 kullanıcı

...