0 oy
281 göst.
Diğer kategorisinde (709 puan) tarafından
Eşim sürekli instagramda başka açık saçık kadınlara bakarak kendini tatmin ediyor hatta benimle bile yatmıyor gidiyor sürekli salonda yatıyor ben onu yakaladm ama bisey demedim çünkü eşim kilolu bayanlardan hoşlanıyor bana çok zayıfsın diyor ben hamileyken de kilo alamadm doğum yaptım yine kilo alamadm doktora bile gittim kan degerlerime bakti sen kilo alamazsın ne güzel tadını çıkar dedi ama benim çok moralim bozuk artık eşimin tavırları yüzünden hayattan soğudum bu duruma nasıl bir çözüm bulabilirim ?? Eşim bana soğuk davrandığı için bende ondan soğudum:( :( :( 

11 Cevaplar

+2 oy
(16,659 puan) tarafından
Pardon da eşin seninle evlenirken ne vaat etti kendine evleneyim kilo alır nede olsa ki dedi yapmayın ya carparim yüzüne defol  git o zaman etli butluya ne işi var yanımda evlisin kilo bahanesi ile başka kadınlara bak bide tatmin ol bu kadar kendinize sayginizi kaybetmeyin ne olur eşinin ki de altın kaplama değil hany
-Reklam-
+1 oy
(2,321 puan) tarafından
Senin kocanın karakteri ve ahlakı bozuk. Emin ol kilolu olsan  bu sefer zayıf kadınlara bakar o pislikk.. 

Ki seninle evlendiğinde de zayıf değilmiydin neden evlendi o zaman?

Kendini boş yere üzme al karşına konuş sen sustukça tabi artık açıkça izler al konuş birdaha görmicem de baktın takmıyor defol git kiminle ne halt yiyorsan ye de.. Yani kusura bakma ama seninle yatmayan kendi ihtiyaçlarını başka kadınlara bakarak gideren bir adamın senin başında koca diye durmasının bir anlamı yok!! 
(709 puan) tarafından
Bende hep suçu kendimde arıyordum :(  Ben eşimle cinsellik muhabbeti açsam hep gecistiriyo duymazdan geliyo hatta beni başkasıyla yaparken görse kıskanmayacak nerdeyse o derece gözden çıkarmış ama benimde ilgiye şefkate ihtiyacm var ben baba sevgisi bile görmedim bu yüzden eşimden bekliyorum ama o da evlendikten sonra iyce beni umursamamaya başladı inanki psikolojim bozuldu artık :( :(
(2,321 puan) tarafından
Bak önce senin kendine güvenin olsun. Sen kendine bakım yap kendine dikkat et fln onu umursama ama kendine bak fln o senin peşinden koşsun.
0 oy
tarafından
Kaç kilosun canım diyetisyene git bence
(709 puan) tarafından
47 kiloyum boyum 162
tarafından
Bulk maması var bı araştır
0 oy
(891 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun zor bi durum ben olsam o telefonu kafasında kırardım ne demek baska kadinlaea bakmak
(709 puan) tarafından
Zorla güzellik olmuyor maalesef canım adamın gözü dışarda olduktan sonra ben kırsam nolacak
0 oy
(3,002 puan) tarafından

Ah ne güzel bizde kilo vermeye çalışalım eşim popom büyük diye dalga geçsin:D

(709 puan) tarafından
Bende kilo vermek isteyenleri anlamıyorum :D
0 oy
tarafından
Eşin istiyor diye mi alcksn senin istediklerin peki ?
(709 puan) tarafından
Aslında bende istiyorum kilo almayı çünkü üstüme göre kıyafet bulamıyorum yakında çocuk reyonundan giyincem...Aldıģım sütyen bile üstüme oturmuyo hiç göğsüm yok gibi
tarafından
O zmn kendin için yap ne ypcksn eşin böyle zihniyeti bozuk diye kendini beğendrmye çalışma
0 oy
tarafından
Adamın gözü dışarıda kusura bakma da sen kilo alsan bu deva sayiflara bakar eğer sen sırf o başkasına bakmasin diye kilo alacaksan alma bence  alamasinda çünkü bende 46 kiloyum en fazla hamileyken 50 kilo ölüyorum biraz zor ama bence sorf o istedi diye değil sen istiyorsan al ben olsaydım o telefonu onun bir yerine sokardim yok öyle bir dünya
(709 puan) tarafından
Neden gözü dışarda peki :(
tarafından
Kuzum insanın karakteri bozuk olduktan sonra gözü dışarıda olur  o kendine yakışanı yapiyir ama sende bir kadin olarak bir es olarak buna izin  verme gücüm yetmez şu bu şeyleri bir kenara birak tepkini koy madem başkalarına bakiuon yatağı ayiriyon bosanalim bitsin de bu yaptığı sana çok büyük saygısızlık hakaret resmen kilon da boyunda çok güzel insanlar bu kiloya gelmek için neler yapıyorlar
0 oy
(75 puan) tarafından
Bu senle alakalı bir durum degil onun nefsi ile alakalı Sen yine de kocanı kazanmaya bak onu itme o yola diyetisyene git bakımlı ol herzamam salma kendini Seksı ol mahreminizde Bir kadın kocasını hertürlü etkilemeyi bilmeli sen ona sarıl pohpohla Onu kazanmaya bak girdıgı yanlış yolda sende elinle itip bırakma 
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun ama seni olduğu gibi sevmiyorsa o adamdan hayır çıkmaz evlenmeden önce de zayıf değil miydin ben de 160 boyum var 39 kiloyum çok şükür ki eşim beni beğeniyor 
0 oy
(3,799 puan) tarafından

Tobe ya rabbi tobe bu erkek milleti Varya :angry:

0 oy
(1,287 puan) tarafından
Canım bende vermeye çalışıyorum da tabi şimdi 8 aylık hamileyim inş veririm doğumdan sonra bol bol kilo yapan yemekler ye turşular acılar ne bilim ekmek çok ye ekşi tuzlu ye bak zamanla alırsın ama bence bu erkeklerin bahanesi kilo alsan da gözü dışarıda bi kere 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 218 göst.
11 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,187 göst.
0 oy
14 cevap 447 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 223 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu