0 oy
480 göst.
Diğer kategorisinde (3,078 puan) tarafından

Kızlar 1 ay önce kontrole gittiğimde bebeğim 954gr dı. Bu ay ise  1600 olmuş .eşim çok zayıf diye psikolojimi bozmuştu:D şimdi duyunca şok oldu .okadar sevindi ki anlatamam ben ve eşim 1500 gr doğduğumuz  için bebek te zayıf olacak diye endişeleniyordu .şimdi çok iyi moral oldu ona her ay böyle kilo alırsa doğuma kadar baya iyi olacak felan dedi .ilk bebeğimizi kaybettiğimiz için korkuyordu .boyu kilosu felan çok güzel sıkıntı yok   dedi doktor. Birde aynı babasına benziyor kızımız  yüz hatları aynı babasininki  ki gibi havasından geçilmiyor beyefendinin:D. Eşimi mutlu görünce bende çok mutlu oluyorum .Rabbim herekese sağlıklı  hayırlı evlatlar nasip etsin kimseye evlat acısı yaşatmasin. Isteyen herkese de bu duyguları yasamayı nasip etsin :angel::angel:

4 Cevaplar

0 oy
(510 puan) tarafından
Amin inşallah sizde hayırlısıyla yavrinuzu kucağınıza alırsınız ben üçüncü kez doğum yaptım ama her seferinde ayrı heyecan endişe duygular çok farklı oluyor anlatılmaz yaşanır derlerya öle bişey 
(3,078 puan) tarafından
Inşallah canım ya tek temennimiz o.rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,303 puan) tarafından
Aminnnn canim bebek kilosuna takilmamak lazim aslinda bir anda aliyolar son aylarda ozlelikle
(3,078 puan) tarafından
Aynen canım doktorda öyle dedi.ama eşim çok hassasti bu konuda .korkuyordu açıkçası
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Amin canm hayirlisiula alin insallah kucaginiza
(3,078 puan) tarafından
Amin kuzum çok sağol:))
0 oy
tarafından
amin canım kaç haftalık oldun 
(3,078 puan) tarafından
31 haftalık olduk artık canım:))
tarafından
mmaşaallah sübhanallah  canım bende 29 haftama girdim  1264 gram benim oğluşumda  rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
(3,078 puan) tarafından
Amin kuzum inşallah ya.sağ salim ağrısız acısız alırız bebişlerimizi kucagimiza inşallah
tarafından
inşallah  canım benim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 532 göst.
0 oy
19 cevap 1,283 göst.
0 oy
16 cevap 586 göst.
16 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde 3prenses anası (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,109 göst.
26 Nisan 2019 Diğer kategorisinde Annesinin bitanesi (271 puan) tarafından soruldu

410,489 soru

12,347,400 cevap

40,238 kullanıcı

Kategoriler

...