İyi akşamlar kızlar .
25 günüm kaldı Rabbim'in izniyle inşallah ❤
Ben özel bir kliniğe gidiyorum
Rabbim izin verirse kendi doktorum doğumu Acıbadem hastanesinde yapacak .
Bugün Acıbadem hastanesinde de ayrıca görev yapan bir kadın ulaştı bana . Doktorumlada 4 senedir çalışıyorlarmış.
Özel doğum koçluğu almak ister mısınız diye sordu ücreti de 1.500 tl imiş .
Doğum baslagincandan doğum sonuna kadar emzirme vs herşeye yardımcı olduğunu söyledi
Bana o kadar ücreti vermek bilmiyorum hele bu dönemde fazla geldi
Ki zaten normal doğum ücretimiz 9.250 tl şu anda
Aranızda böyle bi destek alan oldu mu?
Artısı eksisi nedir merak ettim
Oncelikle,bak ben en ufak dahi bilgiye sahip degildim sadece aptamil mamayi biliyodum o da reklamlardan ama bebegim dogdu her bilgiye sahip oldum bence geregi yok ayrica benim doktorum devletteydi ve orada da egitim vardi ucretsizdi yazildim ama gitmedim virusten dolayi iptal ettim baya ilgi alaka vardi whastapp geubu uzerinden acildi annelere bilgiler verildi gorseller ile egitim yapildi. Daha sonra ozel hastaneye gittim orda ki doktorum da dogumuma yakjn her turlu bilgiyi verdi ve dogum sonrasi egitmenler geldi emzirme bebek bakimi vs icin bence geregi yok
Canım inanan bana en iyi koçluğu kendin yapıcaksın çünkü anne olduktan sonra her şey değişiyor her şeyin en iyisini sen bilirsin hani insan bazen diyor yapabilirmiyim inan doğumdan sonra Zaten bakıyosun yani her şey Allanın izni ile hallolur inşallah hem zaten hemşireler yardımcı olur belki rabbim yardımcın olsun inşallah ben inanıyorum ki en iyi en güzel en hayırlı şekilde sen bakıcaksın doğum koçuna vereceğin parayla bebişinin bir ihtiyacını karşılarsın rabbim tek sancıda kurtarsın inşallah
Sezeryan oldum o karnimin acisiyla gayet guzelde emzirdim hatta xoxugum benden ayrilmak istemedi beraber uyuyoduk yatakta bi gorsen annem dedi ki sizin kimseye ihtiyacınız yokmus ana kiz gayet iyisiniz eve gelince başlıyo maraton :) bi-iki haftadan sonra fln uyumuyo vs
1,509,974 soru
24,637,872 cevap
365,605 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın