0 oy
741 göst.
Diğer kategorisinde (1,447 puan) tarafından

Annesinin sözünü dinler mı evli olmasına rağmen musade eder mı :'( sizin evle ilgili bi konu olduğunda mesela . Siz farklı annesi farklı bisey istiyor :P

57 Cevaplar

0 oy
(1,358 puan) tarafından
Dinlemez cnm kaynim herseyde eve ne alirsa anasina sorar allahtan esim oyle degill 
-Reklam-
0 oy
(44,924 puan) tarafından
Aslaa tınlamaz ailesine düşkün biri değil zaten
0 oy
tarafından

Cok sukur Allahima oyle bir huyu yoktu kocamin <3

0 oy
tarafından
Asla dinlemez benim sözüm hep öndedir
0 oy
(5,727 puan) tarafından
Dinlenilmesi gereken birşey olursa bende fikrini alırım kayinvalidemin dinlerim kendisini.. eşimde gereken yerde dinler annesini
0 oy
tarafından
Genelde dinlemez ailesine de eviyle ilgili bisey söylemez zaten bi yere gidiyorsak annesi ararsa haberi olur yoksa olmaz bisey anlatmaz yani evimizle ilgili en azından ben böyle anlatmıyordur heralde diye düşünüyorum :)
0 oy
(2,479 puan) tarafından
Kaynanam pek karışmaz evim konusunda ama eşim annesine çok düşkün kafasına yatarsa sözünü dinler ikisi aynı zaten huyu suyu aynı annesi 
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Dinlemesi gereken konularda dinler anne sonuçta ama ikimizin karar vermesi gereken konularda Kayinvalidem zaten müdehale etmez
0 oy
(826 puan) tarafından
Evinin içine ne annesi ne de benim ailem karışır 
0 oy
tarafından
Özellikle dinlememeye çalışırım aksine. 

Nedeni bir iki defa bilmediğim bir şey sordum ve birde eşimle tartışmıştk ondan sonra hep evime ilişkimize yorum yapar oldu bişey derse onun tersini yapıyorum
0 oy
(13,317 puan) tarafından
Dinlemez bizim evimiz bizi ilgilendirir şöyle olsun bile demez zaten anlarım ters bakmam yeterli gelir. 
0 oy
tarafından
Ikimizi de dinlemez kendi bildiği doğrudur her zaman 
0 oy
(1,939 puan) tarafından
Dinlemez ama annesine her şeye tamam der geçiştirmek için ama yapmaz hayır derse annesi susma niye diye o da tamam der gecistirir ama yaptığını görmedim 
0 oy
(3,097 puan) tarafından
 O dinlemek istese bile ben evime karıştırmıyorum. Herkes o mükemmel aklını kendisi için kullansın. 
0 oy
tarafından
Benim kaynanam pek karışmaz sağolsun iki kere onun ağzıyla bana laf etti eşim ikisinde de hem anasının hem oğlunun hakkından geldim şimdi rahatım :D ilkinde nişanlıydık ben Balıkesirde okuyodum tatile geldim bir hafta kaynanam sokak gezmekten bana gel demedi hiç ben de bi iki kere gittim ama akşama kalmadım geri geldim en son geri gideceğim gün yemeğe gel dedi bilet alacaktım valiz toplucaktım gitmedim eşim de onun ağzıyla beni ağlattı sen misin yapan aradım ablasını da anasını da söyledim içinde ne varsa eşime de annem kızdı ikinci de çok kötü oldum hâlâ daha unutmam eşime sinirliyim 
0 oy
(3,837 puan) tarafından

bazen dinler bazen dinlemez bence. ya benim esim hemen doldurusa geliyor resmen gazla calisir oyle ki ona birsey demene bile gerek yok gerekli gereksiz gaza geliyor kendi kendine hemde :D

0 oy
(20,346 puan) tarafından
Aman aman yok hatta sevmez anasını 
0 oy
(539 puan) tarafından
Gerektigi yerde dinler  gerektigi yerdede beni dinler amaaan isterse anasini dinlesin tek gelinim kayinbabam yok eltim gorumcem yok esim ben kaynanam eee kaynanamda rahatsiz ha bugun var ha yarin yok yaşlı keser döner sap doner misali 
0 oy
(406 puan) tarafından
Hayır. Dinlemez
0 oy
(406 puan) tarafından
Hayır. Dinlemez canım hatta hiç dinlemez

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,469 göst.
18 Mart 2021 Aile kategorisinde Seymafdn (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,014 göst.